Notícies | TV

«El foraster» tornarà a TV3 a partir de la tardor

Quim Masferrer està a punt de tornar a la carretera en la que serà la sisena temporada del programa
13-06-2018 15:55
0 vots
Torna «El foraster» TV3

Torna «El foraster» TV3

El Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha aprovat aquest dimecres la contractació d'una nova temporada d'«El foraster», un dels programes amb més èxit i més estimats entre l'audiència de TV3.

Després de cinc temporades en ruta pels pobles més petits de Catalunya, «El foraster» continua en forma i disposat a recórrer tots els racons que calgui. El programa, que es va estrenar el 25 de setembre del 2013, acumula ja més de 30.000 quilòmetres i ha visitat més de 60 pobles.

Com sempre diu Quim Masferrer, el millor d'aquest programa és la riquesa humana que troba pels carrers d'aquestes poblacions. I no només han estat pobles, la seva arribada a llocs com la Vall d'Hebron, Mercabarna, el convent de Sant Daniel o el barri de la Mina ha mostrat altres comunitats humanes on mai ningú s'havia endinsat com ho ha fet ell.

La salut d'«El foraster» després de cinc temporades és immillorable. El programa va tancar l'última etapa com a líder indiscutible de la seva franja, ocupant també un lloc destacat a la llista de programes més vistos del mes i amb un índex qualitatiu de 8,6 al panel GFK. Els tres capítols més vistos de la cinquena temporada són el de Guils de Cerdanya, amb 626.000 espectadors i una quota del 23,1; Castellfollit del Boix, amb 620.000 i un 24,7 de quota, i Ascó, amb 585.000 i un 22,2.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (19:22 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: