Programació TV3

TV3

TV3

Dissabte 7 Desembre
 • 00:45Operació Anthropoid
  Bèl·lica, 2016 (EE.UU.) Dir.:Sean Ellis. Int.:Jamie Dornan, Cillian Murphy, Toby Jones, Charlotte Le Bon, Anna Geislerová. Basada en una història real, l'Operació Anthropoid és el nom d'una missió que pretenia atemptar contra un dels jerarques nazis més poderosos i temuts, Reinhard Heydrich, cap de la RSHA, protector de Bohèmia i Moràvia i un dels artífexs de la solució final. Entre el desembre del 1941 i el juny del 1942, un grup de comandos txecs entrenats al Regne Unit i amb l'ajuda de la resistència txeca van executar el pla que Winston Churchill i el seu gabinet van ordir per assassinar a Praga el successor virtual d'Adolf Hitler.
 • 02:45Ritmes a l'estudi
  Personalitat i elegància és la recepta de Rossvelvet, un grup barceloní que acaba d'irrompre amb força en l'escena del pop-jazz. Amb una veu elegant i un embolcall camaleònic, els Rossvelvet ens evoquen diferents universos en qüestió de segons. En la sessió d'avui els sentirem en el vessant més soul, sense deixar enrere el rhythmnblues i el funk.
 • 03:45Blues a l'estudi
  Quico Pi de la Serra, Amadeu Casas i Joan Pau Cumellas, es perden en un món de cordes i harmonies per presentar un repertori inspirat en els antics blues de Chicago i en els colors del blues del Delta i del blues de Louisiana. Els tres músics es reuneixen per presentar metafòricament la concepció que Pi de la Serra té del blues. Amadeu Casas a la guitarra, mandolina i el "lap steel"; Joan Pau Cumelles, a l'harmònica, i el mateix Pi de la Serra, a la veu i la guitarra.
 • 04:45Jazz a l'estudi
  L'Alba és una de las veus més personals del"cante jondo"resident a casa nostra. Cantant composicions pròpies, ens visita amb Alberto Capelli a la guitarra, Jordi Gaspar al contrabaix i a la guitarra baixa i Ramón Ángel Rey a la bateria, amb la col·laboració del guitarrista Vicenç Solsona en dues de les seves composicions, oferint un repertori en clau flamenca però que es deixa seduir pel Jazz, el Blues o la música llatina.
 • 05:45Jazz a l'estudi
  Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
 • 05:50Videoclips catalans
  Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
 • 06:00Notícies 3/24
 • 12:55Gent de mercats
  (Amb gent del Mercat del Carmel i de l'Estrella de Barcelona i Mercat de la Independència de Terrassa). El programa d'avui mostra el grup de zumba del Mercat del Carmel de Barcelona. Un dia a la setmana, durant el descans del migdia, paradistes de totes les edats es reuneixen per ballar, com l'Amparo de les olives o el Pau, que amb 15 anys té clar que vol ser peixater com els pares i els avis, encara que hagi de matinar molt per anar a Mercabarna. Al mercat de l'Estrella, Xavi Arbolí demostra que es mou com peix dins l'aigua tant darrere el taulell de la seva peixateria com davant la càmera de la websèrie de mercat, en la faceta d'actor amateur. Al Mercat de la Independència de Terrassa es descobreix la terregada, la botifarra inventada a la localitat i que ara s'identifica amb Terrassa.
 • 13:45Zona zàping
 • 14:30Telenotícies migdia
  Presentat per Ramon Pellicer, Cristina Riba.
 • 15:40Tarda de cine: La núvia de la neu
  Drama, 2013 (USA) Dir.:Bert Kish. Int.:Katrina Law, Jordan Belfi, Patricia Richardson, Susie Abromeit, Robert Curtis Brown, Bobby Campo, Tom Lenk, Keith Andreen, Alexis Auffray, Dana Barron, Mike Beaver, Michael Chandler, Alexandra Feld, Stephanie Garvin, Glenn Gordon.
 • 17:12Tarda de cine: Botiga d'il·lusions
  Romàntica, 2013 (USA) Dir.:Mark Jean. Int.:Kellie Martin, Cameron Mathison, Jewel Staite, Brendan Meyer, Matthew Kevin Anderson, Cole Vigue, Nicole Oliver, Stephen Dimopoulos, Gwynyth Walsh, Ian Carter, Evans Johnson, Laura Mennell, Linda Darlow, Phillip David Lee, Nels Lennarson.
 • 18:45Tarda de cine: El pregó
  Comèdia, 2016 (Espanya) Dir.:Dani de la Orden. Int.:Andreu Buenafuente, Berto Romero, Jorge Sanz, Belén Cuesta, Goyo Jiménez.
 • 20:00Atrapa'm si pots
  Presentat per Llucià Ferrer.
 • 21:00Telenotícies vespre
  Presentat per Ramon Pellicer, Cristina Riba.
 • 21:55Preguntes freqüents
  Presentat per Cristina Puig.

Ara a la TV

Ara (15:02 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: