INGREDIENTS

-4 albergínies allargades

-200 g formatge manxego tallat prim

-300 g bolets

-1 ceba

-2 grans d’all

-1 tomàquet

-50 g pinyons

-Oli

-sal

Arròs a l’indiana:

-200 g arròs

-40 g mantega

ELABORACIÓ

-Tallem les albergínies per la meitat, les buidem i tallem la polpa a daus petits.

-Les punxem i les posem en una plata de forn, posem sal i les enfornem amb el grill de 15-20 minuts a 200º.

-Saltegem la polpa en oli.

-Sofregim la ceba i els grans d’all trinxats a foc lent, afegim el tomàquet trinxat i la polpa de l’albergínia. Ho saltegem.

-Saltegem els bolets, afegim el sofregit, els pinyons fregits i farcim les albergínies.

-Mentrestant bullim l’arròs en aigua amb sal durant 16 minuts. Escorrem i refresquem.

-En una plata de forn, estenem l’arròs de manera que quedi una capa prima, posem pebre i per sobre daus de mantega. -Gratinem 3 minuts i amb dues forquilles l’airegem perquè evapori la humitat, repartim la resta de mantega i repetim l’operació 1-2 cops més fins que quedi solt i sense humitat.

-En una plata de servir, posem un fons d’arròs, a sobre les albergínies i sobre un tall de formatge. Gratinem uns minuts i servim.