INGREDIENTS
-4 albergínies allargades
-200 g formatge manxego tallat prim
-300 g bolets
-1 ceba
-2 grans d’all
-1 tomàquet
-50 g pinyons
-Oli
-sal
Arròs a l’indiana:
-200 g arròs
-40 g mantega
ELABORACIÓ
-Tallem les albergínies per la meitat, les buidem i tallem la polpa a daus petits.
-Les punxem i les posem en una plata de forn, posem sal i les enfornem amb el grill de 15-20 minuts a 200º.
-Saltegem la polpa en oli.
-Sofregim la ceba i els grans d’all trinxats a foc lent, afegim el tomàquet trinxat i la polpa de l’albergínia. Ho saltegem.
-Saltegem els bolets, afegim el sofregit, els pinyons fregits i farcim les albergínies.
-Mentrestant bullim l’arròs en aigua amb sal durant 16 minuts. Escorrem i refresquem.
-En una plata de forn, estenem l’arròs de manera que quedi una capa prima, posem pebre i per sobre daus de mantega. -Gratinem 3 minuts i amb dues forquilles l’airegem perquè evapori la humitat, repartim la resta de mantega i repetim l’operació 1-2 cops més fins que quedi solt i sense humitat.
-En una plata de servir, posem un fons d’arròs, a sobre les albergínies i sobre un tall de formatge. Gratinem uns minuts i servim.