Menjar i Beure

«Pops» de coliflor i salsa de formatge, un aperitiu  sorprenent

«Pops» de coliflor i salsa de formatge, un aperitiu sorprenent

Una recepta saludable i fàcil de preparar que conquistarà als teus comensals pel seu sabor

Deixa el teu comentari
Un investigador de Harvard s'ha convertit en el blanc de les crítiques per la irrisòria [..]
Deixa el teu comentari
Aprèn a preparar aquest postre italià molt típic de les èpoques nadalenques
Deixa el teu comentari
El xef del Taller Càtering elabora un menú amb el blat de moro escairat com a protagonista [..]
Deixa el teu comentari
El jurat del certamen n'ha destacat la seva «frescor, suculència i alveolat»

Gastronomia catalana

Pollastre amb escamarlans

Pollastre amb escamarlans

Una proposta dels alumnes i professors de l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà

Torró de crema

Torró de crema

El postre tradicional de Nadal,també fet per tu

Salsa romesco

Salsa romesco

L'acompanyament perfecte per als calçots

Prev
Next

Per a celíacs

Cinc receptes senzilles i econòmiques per a celíacs

Cinc receptes senzilles i econòmiques per a celíacs

Aquests plats estan lliures de gluten, per la qual cosa són aptes per a persones amb intolerància a aquesta proteïna