Video-receptes

La cuina d'Espai6: Gambes amb allada.

La cuina d'Espai6: Gambes amb allada.

Una nova recepta senzilla i ràpida de la mà d'Espai 6 i Regió7

La cuina d'Espai 6: tàrtar de tomàquet

La cuina d'Espai 6: tàrtar de tomàquet

Aprèn a preparar aquest plat vegetarià i amb molts sabors mesclats

La cuina d'Espai6: Pollastre a la coca-cola

La cuina d'Espai6: Pollastre a la coca-cola

Una recepta sorprenent i més fàcil del què et pot semblar. Mira el vídeo

La cuina d'Espai6: Com tallar cogombre i ceba a la juliana

La cuina d'Espai6: Com tallar cogombre i ceba a la juliana

Aprèn pas a pas com preparar les hortalisses

La cuina d'Espai 6: carxofes al microones

La cuina d'Espai 6: carxofes al microones

Aprèn a preparar aquesta verdura de forma ràpida i senzilla

La cuina d'Espai6: Pasta fresca amb cansalada virada i ou cuit a baixa temperatura

La cuina d'Espai6: Pasta fresca amb cansalada virada i ou cuit a baixa temperatura

Una nova recepta senzilla i ràpida de la mà d'Espai 6 i Regió7

La cuina d'Espai 6: Bacallà amb vinagreta d'alls tendres

La cuina d'Espai 6: Bacallà amb vinagreta d'alls tendres

Una nova videorecepta deliciosa i fàcil de fer de la mà d'Espai6

Prev
Next

Notícies gastronòmiques

Deixa el teu comentari
Catalunya és una referència en el ram de la brioxeria, i els croissants hi són molt populars, [..]
Deixa el teu comentari
Descobreix les receptes per fer pas a pas hamburgueses de llenties, de tonyina i pastanaga [..]
Deixa el teu comentari
El peix és un dels aliments que més bé queda fet al microones, però és important vigilar la [..]

Gastronomia catalana

Pollastre amb escamarlans

Pollastre amb escamarlans

Una proposta dels alumnes i professors de l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà

Torró de crema

Torró de crema

El postre tradicional de Nadal,també fet per tu

Salsa romesco

Salsa romesco

L'acompanyament perfecte per als calçots

Prev
Next

Per a celíacs

Cinc receptes senzilles i econòmiques per a celíacs

Cinc receptes senzilles i econòmiques per a celíacs

Aquests plats estan lliures de gluten, per la qual cosa són aptes per a persones amb intolerància a aquesta proteïna

Per festes

Gall dindi farcit de Nadal

Gall dindi farcit de Nadal

un plat assequible, que delícia els paladars més exquisits

Prev
Next

L'arròs

Paella valenciana

Paella valenciana

Un dels plats més reconeguts internacionalment

Arròs negre

Arròs negre

L’arròs negre tradicional té un color fosc característic a causa d’un sofregit molt accentuat i pacient de la ceba

Prev
Next