Notícies | Gastronomía

RECEPTA | 'Kogel Mogel'

Aquesta elaboració es pot preparar en forma de postres o de beguda
04-03-2020 10:40
0 vots
«Kogel Mogel»

«Kogel Mogel»

En aquest cas, apostem per les postres; per a la beguda, només cal canviar les proporcions i afegir-hi més líquid.

INGREDIENTS
- 2 rovells d’ou grans
- 3 culleradetes de mel (o 3 culleradetes de sucre)
Opcional: 2 culleradetes de cacau en pols
Opcional: rom o vodka (al gust, o bé un altre licor, com whisky)
Opcional: fruita seca (panses, etc.).

ELABORACIÓ
- Col·loqueu els rovells d’ou i tres culleradetes de mel o de sucre en un bol petit i bateu-ho fins que quedi cremós i espessit. Si voleu, afegiu-hi dues culleradetes de cacau en pols. Traslladeu-ho a un vas de ració o ramequin. Aquestes postres es poden menjar a temperatura ambient o refrigerar.

NOTES
- Si es vol, s’hi pot afegir rom o vodka, així com panses, fruita seca, marshmallows, o qualsevol altre ingredient que es vulgui. A Polònia es fa de diverses mane-res.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook