En aquest cas, apostem per les postres; per a la beguda, només cal canviar les proporcions i afegir-hi més líquid.

INGREDIENTS

- 2 rovells d’ou grans

- 3 culleradetes de mel (o 3 culleradetes de sucre)

Opcional: 2 culleradetes de cacau en pols

Opcional: rom o vodka (al gust, o bé un altre licor, com whisky)

Opcional: fruita seca (panses, etc.).

ELABORACIÓ

- Col·loqueu els rovells d’ou i tres culleradetes de mel o de sucre en un bol petit i bateu-ho fins que quedi cremós i espessit. Si voleu, afegiu-hi dues culleradetes de cacau en pols. Traslladeu-ho a un vas de ració o ramequin. Aquestes postres es poden menjar a temperatura ambient o refrigerar.

NOTES

- Si es vol, s’hi pot afegir rom o vodka, així com panses, fruita seca, marshmallows, o qualsevol altre ingredient que es vulgui. A Polònia es fa de diverses mane-res.