Notícies | Gastronomía

Pebrots farcits d'arròs i carn al microones, una recepta per triomfar a taula

Descobreix pas a pas com es prepara aquesta senzilla i ràpida recepta, amb resultats deliciosos
09-10-2019 10:51
1 vot
Així de bons et quedaran. SHUTTERSTOCK

Així de bons et quedaran. SHUTTERSTOCK

Els pebrots farcits són una autèntica delícia que en moltes ocasions deixem de banda per la seva delicada elaboració. No obstant això, existeixen certs trucs per facilitar i agilitzar la preparació d'aquest plat. Aquest és el cas de la següent recepta de pebrots farcits d'arròs i carn al microones.

Ingredients

- 8 pebrots frescos
- Mig quilo de carn picada
- 100 grams de ceba
- 2 grans d'all
- Tomàquet triturat natural
- 50 grams d'arròs
- Un ou
- Oli d'oliva i sal

Preparació

Treu la part de dalt dels pebrots i neteja'ls, retirant les llavors que tenen al seu interior. Poseu-los en una font amb una mica d'oli i la ceba i l'all picats per sobre. Cobreix la font i introdueix durant 4 minuts al microones a una potència de 100 w.

De mentres aprofita per passar la carn per la paella i coure l'arròs. Quan tinguis aquests dos ingredients llestos, barreja'ls amb el tomàquet i l'ou i comença a omplir els pebrots.

Torna a introduir-ho tot al microones durant 15 minuts més i ja tindràs a punt els teus pebrots farcits d'arròs i carn.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook