INGREDIENTS

-Mig quilo de préssecs en almívar.

-Nata, la que admeti.

-Trufa crua: nata i cacau ensucrat (o edulcorat) en quantitat suficient.

ELABORACIÓ

-Col·loqueu les meitats dels préssecs amb la part del pinyol cap amunt en una plata rodona de cristall, afegiu-hi l'almívar i ompliu amb nata la cavitat de cada préssec.

-Per fer la trufa crua barregeu la nata amb el suficient cacau per tal que adquireixi consistència i poseu-la una estona a la nevera perquè s'endureixi una mica.

-Introduïu la trufa crua en un mànega amb broquet arrissat i formeu una espiral al buit de cada préssec, al damunt de la nata que hi heu posat anteriorment. Poseu-ho de nou a la nevera per tal que agafi consistència i serviu-ho fred.

NOTES

-Podeu aromatitzar la trufa amb algun licor: rom, brandi, etc.

-Ho podeu decorar amb fideus o flocs de xocolata o uns cordons de trufa fets amb una mànega.