Els rovellons són uns dels bolets més recol·lectats a Espanya. El seu sabor i la seva textura fan que siguin d'allò més preuats. Són variades les receptes amb les que es poden preparar els rovellons i totes elles amb resultats d'allò més saborosos.

A continuació, presentem tres receptes molt senzilles per preparar amb rovellons.

Ous estrellats amb rovellons

Ingredients

- 1 quilo de patates

- 6 ous

- Rovellons

- Ceba

- Oli d'oliva i sal

Elaboració

Tallem les patates en rodanxes i posem una paella a escalfar amb l'oli. Fregim les patates, sense que arribin a estar cruixents. Quan estiguin, les retirem de l'oli.

En aquesta mateixa paella tirem la ceba i la saltegem amb els rovellons. Quan aquests estiguin tendres tornem a tirar les patates a la paella i afegim els ous a tota la barreja. Fes-te amb una cullera de fusta per trencar els ous amb la resta dels ingredients i donar-li el seu toc final per aconseguir una presentació de llibre.

Rovellons amb all i pernil

Ingredients

- Mig quilo de rovellons

- Tacs de pernil

- All, sal i oli d'oliva

Elaboració

En primer lloc, talla els rovellons a tires i salteja'ls a una paella amb una mica d'oli. Quan estiguin tendres, afegeix el pernil i l'all i ofega-ho tot junt durant uns minuts. El resultat serà una barreja de sabors espectacular.

Arròs amb rovellons

Ingredients

- 500 grams d'arròs

- Mig quilo de rovellons

- Ceba i all

- Sal i oli d'oliva

- Caldo de pollastre

Elaboració

Salteja en una paella els rovellons amb la ceba i l'all. Afegeix l'arròs i posa-ho a coure amb el caldo de pollastre durant 12 minuts.Tira-hi una mica de sal i tindràs un arròs de campionat.