En ple estiu, el gelat i especialment el de xocolata és sens dubte un dels capricis preferits per tot el món. No obstant això, el seu alt contingut en greixos saturats i sucre el converteixen en un aliment poc beneficiós per a la nostra salut.

Per això et proposem una senzilla alternativa: el gelat casolà light de xocolata, una recepta sense sucres ni greixos saturats i amb un sabor exquisit.

Ingredients

- 4 gots de llet descremada o vegetal

- 4 cullerades de cacau en pols desgreixat o sense sucre

- 1 ou

- Stevia líquida

Elaboració

En primer lloc, posa a la liquadora la llet descremada, el cacau desgreixat, un ou sencer perquè el gelat quedi més cremós i unes gotetes de stevia líquida per endolcir-ho sense afegir-calories. Seguidament, bat tot bé durant un minut.

Després, aboca la barreja en una màquina gelatera i deixa que es faci durant mitja hora o 45 minuts. Bolca el contingut de la màquina en un recipient i cobreix-lo amb paper fil, enganxant el plàstic al gelat. D'aquesta manera, s'evita que es creïn cristalls de gel. I finalment, fica-ho al congelador durant una hora.