Saps com preparar el Pastís Tatin? Tot seguit t'ho ensenyem. Prova de fer-lo i sorprèn als teus convidats amb un bon postre.
Ingredients
- 1 paquet pasta brisa rodona
- 5 pomes golden madures
- 80 g mantega
- 120 g sucre
- Ratlladura de llimona i canyella
- 1 ou
Preparació
- Estenem la pasta brisa amb un corró i es forma un disc d’uns 3 mm de gruix.
- Pelem les pomes, els traiem el cor i les fem a quarts.
- S’unta el motlle amb mantega i s’espolsa el fons amb 60 g de sucre. Es posen les pomes formant cercles concèntrics i es torna a espolsar amb 60 g de sucre més. Per sobre es posen trossets de mantega. A sobre es col·loca el disc de pasta brisa.
- Ho posem al forn a 220 º durant 30-35 minuts. Es treu del forn, es deixa refredar una mica i es tomba sobre una plata.
- Es pot servir calenta o freda amb la crema de llet freda o calenta.