Notícies | Series

«Veneno» posa data al seu tercer episodi i anuncia el seu salt a la gran pantalla

La sèrie dels Javis arribarà als cinemes en un esdeveniment únic en el qual s'emetran els tres primers capítols
12-08-2020 17:58
0 vots
Fotograma de la sèrie 'Veneno' | Arxiu

Fotograma de la sèrie 'Veneno' | Arxiu

El mes de març passat, va aterrar a Atresplayer Premium 'Veneno', sèrie que s'ha convertit en la millor estrena històrica de la plataforma de pagament. Després de diverses setmanes d'espera i amb només dos capítols emesos, el tercer episodi ja té data d'estrena: el pròxim 20 de setembre.

A partir de l'arribada d'aquest tercer lliurament, la sèrie basada en la vida i la mort de Cristina Ortiz començarà a emetre's a la plataforma de pagament d'Atresmedia setmanalment, amb un capítol d'estrena cada diumenge. Però això no és tot.

Donat l'èxit que ha suposat la ficció creada per Javier Calvo i Javier Ambrossi a nivell nacional, s'ha decidit fer el salt a la gran pantalla. La sèrie de l'any arribarà als cinemes en un esdeveniment únic en el qual es podrà sentir en gran l'essència de Cristina Ortiz i el seu llegat.

El 17 de setembre, i abans de l'estrena del seu tercer episodi a Atresplayer Premium, els tres primers capítols de 'Veneno' podran veure's d'una manera com més exclusiva a les sales de cinema de tot el territori espanyol, gaudint així en primícia del tercer lliurament que arribarà a la plataforma de pagament el 20 de setembre.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (15:56 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: