Notícies | Series

«Stranger Things»: la tercera temporada ja té data d'estrena

Els nous capítols de l'aclamada sèrie de Netflix es desenvoluparan durant l'estiu de 1985
02-01-2019 09:16
1 vot
Cartell de la tercera temporada. @netflixes

Cartell de la tercera temporada. @netflixes

La tercera temporada de la popular sèrie 'Stranger Things' s'estrenarà el proper 4 de juliol, segons va anunciar la plataforma de continguts Netflix a les xarxes socials. Els aficionats a aquesta sèrie de por hauran d'esperar fins a l'estiu per continuar amb la història d'un grup de joves del poble fictici d'Hawkins (Indiana), després que la segona temporada s'estrenés l'octubre de 2017.

Si la segona entrega, de nou capítols, es va desenvolupar el 1984, la tercera temporada ho farà a l'estiu de 1985, quan continuarà l'aventura del grup d'amics després que un d'ells desaparegués en estranyes circumstàncies i relacionades amb experiments secrets governamentals i forces sobrenaturals.

Precisament l'anunci de Netflix a les xarxes socials mostra un vídeo de la celebració de Cap d'Any de 1985 a diverses ciutats del país i acaba amb l'enigmàtic missatge "Un estiu pot canviar-ho tot".

Aquesta és la mateixa frase que figura en un pòster que es va publicar també la passada mitjanit i en la qual apareixen de la mà dels personatges d'Eleven (Millie Bobby Brown) i Mike Wheeler (Finn Wolfhard) al costat de diversos amics veient uns focs artificials mentre un misteriós i diabòlic ser se'ls aproxima per l'esquena.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (02:51 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: