Notícies | Series

'Por 13 razones': Dylan Minnette demana 200.000 dòlars per episodi

Després de la sortida de Katherine Langford (Hannah Baker), l'intèrpret s'ha convertit en el protagonista de la sèrie
09-08-2018 19:31
0 vots
Dylan Minnette és Clay a 'Por 13 razones' Youtube/Netflix

Dylan Minnette és Clay a 'Por 13 razones' Youtube/Netflix

La producció de la tercera temporada de 'Por 13 razones' començarà aquesta setmana, però les negociacions entre Netflix i el repartiment de moment segueixen obertes. I és que els joves actors han demanat un augment de salari que, en el cas de Dylan Minnette, l'actor que dóna dóna vida a Clay, arribaria als 200.000 dòlars per episodi.

Després de la sortida de Katherine Langford, l'actriu que va interpretar a Hannah Baker en les dues primeres temporades, Minette s'ha convertit en l'absolut protagonista de la ficció, de manera que reclama un sou una mica més gran que la resta dels seus companys. Per la seva banda, Brandon Flynn, Alisha Boe, Justin Prentice, Christian Navarro, Milers Heizer, Devin Druid i Ross Butler pretenen arribar a un acord de 150.000 dòlars per episodi.

Un considerable augment, ja que els seus salaris inicials se situaven entre els 20.000 i els 60.000 dòlars, amb una xifra una mica superior per Minette, al voltant dels 80.000.

És habitual que l'èxit d'una sèrie comporti un augment de salaris, arribant de vegades a xifres astronòmiques també a Netflix, com va passar amb Stranger Things, que pagarà 350.000 dòlars als actors adults i 250.000 als nens per cada un dels vuit capítols de la seva tercera entrega. No obstant això, en el cas de 'Por 13 razones' estarien intentat arribar a una xifra menor, ja que rodaran 13 episodis.

El contracte dels actors de la sèrie segueix vigent, per la qual cosa s'espera que no hi hagi retards i la producció comenci fins i tot abans d'arribar a un acord amb Netflix.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (18:49 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: