Notícies | Series

Pol Granch demana perdó pels missatges feixistes del seu passat: «Era un inconscient»

Amb el seu fitxatge per la sèrie «Élite» han sortit a la llum missatges on se'l veu cantant el «Cara al Sol»
24-07-2020 16:08
0 vots
L'actor demana disculpes a les xarxes socials | Élite

L'actor demana disculpes a les xarxes socials | Élite

Pol Granch, guanyador de 'Factor X' el 2018, ha estat fitxat per a la quarta temporada de 'Élite' i sembla que no ha agradat molt als seguidors de la sèrie. I és que, part d'aquests han tirat d'hemeroteca per a recordar els tuits que el cantant publicava el 2013, on realitzava proclames feixistes, retuitava missatges homòfobs i fins i tot pujava vídeos cantant el 'Cara al Sol'.

Tant d'enrenou s'ha format davant el passat de Granch, que aquest ha vist necessari emetre un comunicat en el qual es disculpava per les accions comeses durant la seva adolescència: "Aquestes desafortunades afirmacions es van fer fa 7 anys des del compte d'un noi immadur i inexpert amb el qual, en el present, no m'identifico en absolut, ni comparteixo un només aquests missatges i el rerefons tan greu que tenen, del qual jo no era conscient en cap moment".

No obstant això, el nou fitxatge de 'Élite' sap que "l'edat no és excusa per a justificar el ferir els sentiments d'un altre ésser humà", per la qual cosa assegura que se sent molt penedit per tot el mal que hagin pogut provocar "els comentaris d'un xaval inconscient". Granch explica que "ha crescut i madurat" i que el seu únic objectiu és continuar aprenent i treballar per a afrontar nous reptes professionals amb la major humilitat.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (12:56 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: