Notícies | Series

María Pujalte s'incorpora a l'spin-off de «Merlí», «Merlí: Sapere Aude»:

La sèrie, protagonitzada per Carlos Cuevas, es va començar a rodar el 20 de maig
17-06-2019 16:01
1 vot
María Pujalte interpretarà la professora Bolaño CCMA

María Pujalte interpretarà la professora Bolaño CCMA

L'esperat "spin-off" de "Merlí", la sèrie original de Televisió de Catalunya produïda per Veranda TV, ja està en marxa. Els nous capítols es van començar a rodar el 20 de maig en espais com la Universitat de Barcelona, el Barri Gòtic, el Raval i les platges de la capital catalana. I entre el repartiment, cares noves, entre elles la de l'actriu María Pujalte ("Periodistas", "7 vidas" i"Los misterios de Laura"), que encarnarà la Bolaño, nova professora mentora del protagonista, interpretat per Carlos Cuevas

"Merlí: Sapere Aude" narra el retorn de Pol Rubio a les aules i com aquest comença els seus estudis a la facultat de Filosofia, mesos després de la mort del professor Merlí, moment en el qual acabava la sèrie original. 

Càsting principal

Pol Rubio (Carlos Cuevas): El Pol de l'institut era popular, xulo, cregut i orgullós, però a la Universitat les coses són diferents. Després de la mort del Merlí, se sent perdut i sol. "Merlí: Sapere Aude" mostrarà un Pol més insegur i indecís a l'hora de prendre decisions o d'acceptar qui és.

Bolaño (María Pujalte): La nova Merlí. En arribar a la universitat, el Pol coneixerà aquesta professora, que es convertirà des del primer dia en la seva motivació principal de la carrera de filosofia, encara que això no vol dir que la Bolaño no dubti a donar-li canya. Bolaño és una dona de caràcter fort, mordaç i sense vergonya, però també molt diferent al professor Bergeron. Molt irònica i crítica en les seves classes, però també en la seva vida en general.

Bruno Bergeron (David Solans): D'aparença extravertida i actitud irònica, Bruno sent una gran debilitat pel Pol, després de tot el que han viscut junts. Després de la mort del Merlí, ha d'afrontar la nova situació de casa seva. Igual que amb el Pol, es podrà veure el Bruno començant una vida nova a la universitat, on estudia història.

Rai (Pablo Capuz): El nou i arrogant amic del Pol, que aconsegueix posar malalt dels nervis el nostre protagonista amb la seva actitud xulesca. Malgrat el constant estira-i-arronsa que mantenen i de venir de mons totalment oposats, naixerà una amistat molt forta entre tots dos. El Rai viu sol amb la seva mare, la Vicky, amb qui té una relació molt distant.

Minerva (Azul Fernández): És una estudiant argentina, extravertida, alegre, captivadora i molt pròxima a aquells que l'envolten. Minerva és companya de classe i del grup d'amics del Pol de la universitat. Es troba en una constant lluita per poder mantenir-se econòmicament mentre cursa els seus estudis de Filosofia.

La primera sèrie original Movistar + rodada en català

Fa uns mesos, Movistar+ va anunciar l'acord amb TV3 que permetia la continuïtat de "Merlí", garantint així una vida nova per a la sèrie d'èxit, que es podrà seguir en exclusiva a Movistar+ a partir de finals del 2019. TV3 l'oferirà un any després de l'estrena. Com totes les sèries de producció original, "Merlí: sapere aude" estarà disponible sencera sota demanda en exclusiva a Movistar+.

"Merlí" és una sèrie original de Televisió de Catalunya produïda per Veranda TV. Les tres temporades que va durar es van emetre amb un gran èxit per TV3, en "prime time", amb quotes de pantalla de més del 22%. Ara arriba "Merlí: sapere aude", una aposta de producció de Movistar+ amb la col·laboració de TV3 que mantindrà l'essència de la sèrie.

La ficció creada per Héctor Lozano continuarà sent escrita per ell mateix i produïda per Veranda TV, pel mateix equip creatiu i tècnic de les temporades anteriors, per garantir-ne el segell "Merlí", que va agradar tant als seguidors de la sèrie original.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (22:50 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: