Notícies | Series

Les sis sèries i pel·lícules espanyoles de Netflix més vistes al món

«La casa de papel», «Élite», «Toy Boy», «El hoyo» i «El practicante» estan, a més, al «top 10»
11-12-2020 12:05
0 vots
La sèrie «Élite», un dels 20 títols que han aparegut al 'top 10' de més països

La sèrie «Élite», un dels 20 títols que han aparegut al 'top 10' de més països

Sis pel·lícules i sèries de ficció espanyoles han aconseguit un lloc al 'top 10' de les més vistes de Netflix al llarg d'aquest estrany 2020, marcat per la pandèmia del coronavirus.

Les sèries 'La casa de papel', 'Élite' i 'Toy Boy', i les pel·lícules 'El hoyo', 'El practicante' i el documental 'La casa de papel: El fenómeno' són sis dels 20 títols que han aparegut al 'top 10' de més països.

La sèrie dels atracadors a la Fàbrica de la Moneda i Timbre ha aparegut al 'top 10' de 93 països; la dels alumnes d''Élite', en 86, i la dels nois de 'Toy Boy', en 69.

D'altra banda, 'El hoyo' ha estat en la llista del 'top 10' de 89 països; 'El practicante', de 70; 'Hogar', en 50, 'Ofrenda a la tormenta', en 37, i 'El documental de La Casa de Papel: El Fenómeno' ha ocupat un lloc al 'top 10' de 76 països.

«TIGER KING»

Respecte al consum a Espanya, la plataforma ha assenyalat que l'increment de programes de no-ficció ha sigut d'un 140% més que l'any passat, amb títols com 'Love is Blind' o 'Jugando con fuego'. També s'han vist gairebé el doble de documentals, com 'El dilema de las redes' o 'Tiger King'.

Segons les dades facilitades per la companyia, les sèries romàntiques han sigut tendència i a Espanya han crescut més d'un 150% respecte al 2019. Entre aquestes, han destacat títols com 'Las chicas del cable', 'Valeria' o 'A todos los chicos. PD: Todavía te quiero'.

Finalment, els espectadors a Espanya han vist entorn d'un 140% més d'històries de fantasia que l'any precedent, amb històries com 'Locke and key', 'Carta al Rey' o 'Monja guerrera'; i gairebé tres vegades més K-drames que el 2019.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (02:09 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: