Notícies | Series

Les estrenes de Netflix que no et pots perdre aquest estiu

La temporada final de «Las chicas del cable» i la de «Dark» són algunes de les novetats
24-06-2020 17:47
0 vots
«Dark»

«Dark»

Els més cinèfils i seriòfils estan d'enhorabona. La plataforma de streaming Netflix proposa un estiu ple d'estrenes que, sens dubte, faran les delícies dels seus subscriptors.

Per als propers dies, la plataforma té a punt un seguit de novetats entre les quals destaquen títols molt esperats pel gran públic com 365 Days, Dark i Maldita. Repassem aquestes i altres estrenes destacades:

365 Days (365 DNI)

Una producció que s'ha estrenat aquest mes de juny i ja ha batut rècords a la plataforma. El títol ha fet una escalada fulgurant fins als primers llocs del rànquing del més vist.

Qualificada com les '50 ombres de Grey 'poloneses, les seves escenes de sexe i passió no han passat desapercebudes per als usuaris de Netflix, que l'han convertit en un autèntic fenomen audiovisual i en una de les estrenes més comentades a les xarxes socials.

Dark (temporada 3)

El 27 de juny, una data molt especial per a aquells que segueixen la sèrie (i no explicarem res més per no fer cap spoiler) és el dia escollit per Netflix per estrenar el tercer lliurament de la sèrie alemanya de misteri.

S'espera que aquesta sigui l'última tanda de capítols d'aquesta exitosa producció i els seus creadors han promès que s'hi respondrà a tots els enigmes i preguntes que ara mateix hi ha obertes.


Las chicas del cable (temporada 5 - Part 2)

Una de les sèries espanyoles més seguides arriba al seu final. Després d'un inici de temporada que es va estrenar a principis d'any, el 3 de juliol arribaran els últims 5 capítols. Serà el comiat definitiu. Guanyadora d'un Premi Ondas i amb un espectacular elenc que va proporcionar un Premi Platí a Blanca Suárez i un Premi de la Unió d'Actors a Ana Polvorosa, la ficció dirà adéu per sempre amb aquesta última tanda d'episodis.

Maldita

Després de protagonitzar '13 reasons why', Katherine Langford torna a Netflix el 17 de juliol amb aquesta sèrie d'inspiració medieval basada en el best-seller homònim del "New York Times" que es basa en la llegenda del Rei Artur.

A 'Maldita', Langford interpreta Nimue, una jove amb un misteriós do, que està destinada a ser la poderosa Dama del Llac. Després de la mort de la seva mare, Nimue emprèn un viatge per trobar Merlín i donar-li una antiga espasa, i pel camí es troba un company inesperat: el mercenari Artur.


The Umbrella Academy (temporada 2)

La sèrie basada en els còmics de Gerard Way i Gabriel Bá, que torna a Netflix el 31 de juliol, segueix els nens disfuncionals de Hargreeves mentre es reuneixen per resoldre les sospitoses circumstàncies de la mort del seu progenitor.

Una de les preguntes persistents que resoldrà la temporada 2 de The Umbrella Academy és saber on són els germans superpoderosos, que van ser teletransportats des de la Lluna, ara destruïda, fins a un destí i temps desconeguts. De fet, Netflix ja ha revelat algunes pistes en unes imatges que ens porten a la dècada de 1960 a Dallas...


Compartir en Twitter
Compartir en Facebook