Notícies | Series

La reeixida sèrie policíaca «Tándem» arriba al canal Cosmo

La ficció, rodada a Montpeller, narra el dia a dia de la divisió d'investigacions de la ciutat
25-03-2019 11:33
0 vots
Els protagonistes de «Tándem». COSMO

Els protagonistes de «Tándem». COSMO

El canal Cosmo estrena aquest 25 de març, a les 21.00 h, Tándem, una nova sèrie policíaca francesa. Emesa per France 3 al país veí, consta de dues temporades de 12 capítols cadascuna que es podran veure seguides de dilluns a dijous. La comandant Léa Soler (Astrid Veillon) acaba d'assumir el càrrec de cap de la divisió d'investigacions de la ciutat de Montpeller. En acceptar el nou carrec, Soler és conscient que treballarà amb Paul Marchal (Stéphane Blancafort), un company brillant, però amb un temperament de vegades incontrolable.

Seria només un dia més a l'oficina excepte pel fet que ella i el seu nou company són pares solters de dos adolescents, i tots dos recentment divorciats... l'un de l'altre. Tots dos fa bastant temps que no s veuen i ara han d'establir un nou clima de treball mentre fan malabars amb la seva complexa vida personal. Malgrat les seves diferències, que sovint esclaten amb força, combinen els seus esforços per lluitar contra el crim organitzat.

La sèrie s'ha gravat a l'assolellada regió d'Occitània i transcor-re pels voltants de Montpeller, amb els seus increïbles paisatges mediterranis. Les investigacions dels crims més variats tenen lloc en escenaris molt diferents.

Tándem és una sèrie coral procedimental amb tocs de comèdia que ja ha estat renovada per a una tercera temporada.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (22:23 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: