Notícies | Series

La nova sèrie d'Albert Espinosa arribarà al gener a Movistar +

«Los Espabilados» està basada en la novel·la de l'escriptor «El que et diré quan et torni a veure»
15-10-2020 07:45
0 vots
Els quatre joves protagonistes de «Los Espabilados» | movistar

Els quatre joves protagonistes de «Los Espabilados» | movistar

Los Espabilados, la nova sèrie original produïda per Movistar + en col·laboració amb Dynamo Audiovisual, i que suposa la tornada a la televisió d'Albert Espinosa després del seu èxit Polseres vermelles, s'estrenarà el pròxim mes de gener a la plataforma de pagament. Aquesta sèrie d'aventures, creada i escrita per Espinosa, està inspirada en la seva novel·la El que et diré quan et torni a veure (Grijalbo) traduïda a 20 idiomes. «És una història de nois sense fronteres mentals que lluiten contra la desigualtat. I, a més, em fa molt feliç estrenar-la el gener del 2021, ja que coincideix amb el desè aniversari de l'estrena de Polseres vermelles», ha comentat Espinosa, segons un comunicat de Movistar +.

La ficció comença quan Mickey L'Angelo, Yeray, Guada, Samuel i Lucas, cinc nois extraordinaris, s'escapen del seu centre psiquiàtric per emprendre un viatge per Europa que canviarà les seves vides per sempre. Al llarg de set episodis de 30 minuts, els protagonistes sortiran indemnes de situacions difícils, s'enfrontaran a injustícies i, sobretot, descobriran l'amor, l'odi i el poder.

Dirigida per Roger Gual (Las chicas del cable), Los Espabilados està protagonitzada per Álvaro Requena com a Mickey L'Angelo; Marco Sanz com a Yeray; Sara Manzano com a Guada; Aitor Valadés com a Samuel; i Héctor Pérez com a Lucas. Completen el repartiment els actors Miki Esparbé i Àlex Brendemühl.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (13:19 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: