Notícies | Series

Jaime Lannister tindrà un final «sorprenent» a «Juego de tronos»

Nicolaj Coster-Waldau assegura que el seu personatge acaba la sèrie de manera «satisfactòria»
03-09-2018 15:06
0 vots
Nicolaj Coster-Waldau Imatge promocional

Nicolaj Coster-Waldau Imatge promocional

Tot i que encara caldrà esperar fins a l'estiu de l'any que ve ( i qui sap si fins la tardor) per veure l'última temporada de 'Juego de tronos', Nicolaj Coster- Waldau s'ha encarregat de d'animar el galliner. I és que, durant una entrevista, i preguntat pel final que li espera al seu personatge, el cavaller Jaime Lannister, s'ha mullat i ha dit que serà "satisfactori" però alhora "sorprenent".

L'actor afirma que només llegir el guió va escriure als directors per dir-los: "No crec que haguéssiu pogut fer un millor treball en acabar aquesta història. Per mi serà molt satisfactori però també molt sorprenent, tot el que esperava".

"Té sentit. No és un d'aquells (finals) en els quals l'assassí apareix de sobte en l'últim acte i tu dius: 'Oh, si. No l'he vist venir'. Aquí han fet un molt bon treball", continuar sobre el destí de Jamie.

També ha aprofitat l'ocasió per generar més dubtes sobre el viatge que emprèn el seu personatge al final de la setena temporada. "Bé, ell es dirigeix cap al nord. No crec que pugui suposar que hi ha d'arribar, però qui sap", ha comentat entre rialles per acabar fent broma sobre diverses possibilitats més, deixant la porta oberta a un romanç: "Pot ser que se'l mengin els dracs, mai se sap. Potser troba l'amor de la seva vida i de sobte digui: 'això és tot'".

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (02:30 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: