Notícies | Series

I si Hillary fos la presidenta dels EUA? «The Good Fight» torna amb força

La sèrie legal deixa de banda Donald Trump per centrar-se en la pèrdua dels valors socials
08-04-2020 21:42
0 vots
«The good fight» | IMATGE PROMOCIONAL

«The good fight» | IMATGE PROMOCIONAL

Fa tres anys la primera escena de 'The Good Fight' mostrava una horroritzada Diane Lockhart (Christine Baranski) veient com Donald Trump assumia la presidència dels EUA Però, i si hagués estat Hillary Clinton la vencedora? Així comença la quarta temporada d'un sèrie que s'ha convertit en objecte de culte i que des d'aquest dijous ja es pot veure a Movistar+ de forma simultània amb els Estats Units. Per motius derivats de la situació actual, però, la sèrie no estarà disponible en versió doblada de moment.

Després de perdre al seu principal client, Chumhum, i que el nom del seu bufet s'hagi vist afectat per la polèmica, Reddick Boseman i Diane Lockhart no compten amb massa marge d'acció. Davant aquest radical canvi d'escenari, els socis es veuen forçats a acceptar l'oferta d'una enorme firma multinacional i convertir-se en una petita subsidiària.

Aquest és el punt de partida de la quarta temporada de la reeixida seqüela de The Good Wife. Mentre la firma multinacional STR Laurie es bolca en promeses, Diane Lockhart i els seus col·legues mesuren els seus passos sota l'amenaça de la pèrdua definitiva d'independència.

Segons els creadors, Robert i Michelle King, aquesta temporada se centrarà menys en Trump i més en els advocats: «Posem més èmfasi en com la situació política actual està afectant el món legal, i una mica d'això té a veure amb Donald Trump directament però molt també té a veure amb el dany col·lateral de la caiguda de certs valors i normes d'avui dia».

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (22:28 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: