Notícies | Series

Hi haurà cinquena temporada de «La Casa de Papel»?

Itziar Ituño, l'actriu que dóna vida a la ex inspectora Raquel Murillo, ha deixat entreveure el futur de la sèrie
14-08-2019 17:42
0 vots
Imatge de la 3a temporada Netflix

Imatge de la 3a temporada Netflix

Amb la tercera temporada de la 'Casa de Papel' batent rècords des de la seva estrena a Netflix, i amb una quarta temporada en ple rodatge però encara sense data d'estrena, les aventures del Professor, Tòquio, Denver i companyia podrien tenir cinquena temporada. Així ho ha deixat entreveure Itziar Ituño, l'actriu que dóna vida a la exinspectora Raquel Murillo, sobrenomenada ara com Lisboa.

"Estem rodant la quarta temporada i em dóna la sensació que no s'acaba aquí", ha afirmat l'actriu en una entrevista publicada pel diari El País en la qual també reflexiona una vegada més sobre el 'boom' de la sèrie després de l'estrena en Netflix que va convertir 'La Casa de Papel' en "una porta al món" i assegura que ella mai s'ha enamorat del seu enemic, com li ocorre al seu personatge en la ficció amb El Professor.

No és la primera vegada que l'actriu basca ofereix detalls del futur de la popular sèrie de Netflix. Fa uns dies, en una entrevista concedida a Fanpage Itàlia durant la seva presència en el festival de cinema italià Social World Film Festival va avançar que en els nous capítols "la part de la policia estarà molt dura i hi haurà molt de drama dins de la banda".

"No, no ho passaran molt bé en la quarta temporada. Tindran un gran enemic aquí dins del banc i no ho passaran bé", va revelar Ituño. Els vuit capítols que componen la tercera temporada de la Casa de Paper van veure la llum en Netflix el passat 19 de juliol. La quarta temporada està ultimant el seu rodatge i, encara que encara sense data oficial de llançament, tot indica que la seva estrena tindrà lloc en la primera meitat del pròxim any.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (20:35 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: