Notícies | Series

HBO estrenarà una sèrie documental basada en «L'assassí sense rostre»

El llibre de Michelle McNamara relata la seva recerca entorn d'un cas criminal sense resoldre
20-05-2020 21:41
0 vots
HBO estrenarà una sèrie documental basada en «L'assassí sense rostre»

HBO estrenarà una sèrie documental basada en «L'assassí sense rostre»

La plataforma de contingut audiovisual HBO estrenarà el 29 de juliol l'adaptació del llibre El asesino sin rostro. Una mujer a la caza del psicópata que aterrorizó California (RBA), de la periodista i guionista Michelle McNamara. Segons ha informat RBA, la sèrie documental de sis parts està basada en el llibre de McNamara, que «explora la investigació sobre el fosc univers d'un depredador sexual i assassí en sèrie» que va actuar als 70 a Califòrnia.

Després d'estudiar els hàbits de les seves víctimes, el criminal les assaltava a casa. Va començar violant dones i, més endavant, es va convertir en assassí. Va portar el terror a un altre estat i, de cop, va cessar la seva activitat criminal i el seu rastre va desaparèixer.

Dècades més tard, McNamara es va sentir atreta per aquest cas sense resoldre i va reobrir pel seu compte la investigació , «una tasca que li va costar la vida», segons RBA.

La sèrie mostra imatges d'arxiu, arxius policials, noves entrevistes exclusives a detectius, supervivents i familiars de l'assassí per teixir una imatge «completa» de la investigació.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (22:34 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: