Notícies | Series

El drama «Madres» s'estrenarà a Amazon Prime el 8 de maig

Belén Rueda i Aida Folch encapçalen l'elenc de la sèrie, que més tard es veurà en obert a Telecinco
08-04-2020 21:42
0 vots
«Madres» | IMATGE PROMOCIONAL

«Madres» | IMATGE PROMOCIONAL

Amazon Prime Video va llançar ahir el primer tràiler de Madres, la seva nova sèrie original espanyola protagonitzada per Belén Rueda, Aida Folch, Rosario Pardo, Carmen Ruiz i Carla Díaz, que s'estrenarà a la plataforma el pròxim 8 de maig. En l'emotiu avançament publicat a les xarxes socials, es poden veure diverses històries protagonitzades per mares, tant les seves relacions i els conflictes que travessen a hores d'ara amb un nexe comú: els seus fills estan malalts i reben tractament al mateix centre hospitalari. Juntes es donaran suport i afrontaran la incertesa d'un diagnòstic o la relació amb el personal mèdic, mentre al seu món exterior tot avança, ja sigui la feina, les parelles i les amistats.

Madres, que consta d'una temporada de 13 episodis, s'estrenarà a Amazon Prime Video abans de fer-ho en obert a Telecinco, tal com va passar amb la comèdia El pueblo, les dues temporades de la qual ja es troben disponibles a la plataforma en streaming.

Creada per Aitor Gabilondo ( El Príncipe, Allí Abajo o Vivir sin Permiso), la sèrie compta amb un equip de quatre directores: Juana Macías ( Bajo el mismo techo), Mar Olid (segona temporada de Vivir sin permiso), Abigail Schaaff ( El ministerio del tiempo) i Roser Aguilar ( Lo mejor de mí).

Tot i no haver-se estrenat encara, la sèrie ja ha estat renovada per a una segona temporada que arribarà en algun moment de 2021.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (21:25 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: