Notícies | Series

Cinc directors i cinc històries inspirades en el confinament

15-04-2020 19:43
0 vots
Una de les directores protagonistes de la sèrie, Leticia Dolera | EP

Una de les directores protagonistes de la sèrie, Leticia Dolera | EP

Leticia Dolera, Rodrigo Sorogoyen, Paula Ortiz, Carlos Marqués-*Marcet i Elena Martín creen, dirigeixen i, en alguns casos, protagonitzen "En casa", la nova ficció d'HBO basada en cinc històries elaborades en el context de la quarantena pel coronavirus.

Cinc directors espanyols de cinema i televisió com són Leticia Dolera ("Vida perfecta", "Requisitos para ser una persona normal"), Rodrigo Sorogoyen ("Madre", "El reino"), Paula Ortiz ("La novia", "De tu ventana a la mía"), Carlos Marqués-*Marcet ("Tierra Firme", "10.000 kilómetros") i Elena Martín ("Julia Ist") crearan cinc històries de ficció en les quals aportaran la seva "mirada autoral" sobre les relacions personals en el marc d'aquesta experiència nova per a la societat: el confinament.

Cinc diferents plantejaments de ficció, de 15 minuts de durada cadascún, que mostraran la particular mirada d'aquesta jove generació de directors que es faran preguntes com "Què passaria si el teu nuvi et deixés el matí en què decreten el confinament?", "És possible viatjar en aquest context sense sortir d'una mateixa habitació?" o "Com seria viure aquesta experiència en una comuna amb set amics?".

Els capítols es filmaran en l'àmbit domèstic de les pròpies cases en les quals es troben confinats els directors, només amb les persones amb que aquests estan aïllats i sense equip de rodatge, únicament proveïts d'un kit bàsic format per un telèfon d'última generació i alguns complements.

"En casa", produïda per Warner Bros. ITVP Espanya en col·laboració amb Cavall Films arribarà en exclusiva als 21 territoris en els quals opera HBO Europe "en les pròximes setmanes", segons ha confirmat la plataforma de streaming en el seu comunicat

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (15:17 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: