Notícies | Series

Atresmedia posa data a l'estrena d'«Alba», l'adaptació espanyola de «Fatmagül» amb Elena Rivera

La sèrie de Boomerang TV arribarà el pròxim mes de març a la plataforma de pagament
16-02-2021 08:21
0 vots
Atresmedia posa data a l'estrena d'«Alba», l'adaptació espanyola de «Fatmagül» amb Elena Rivera | Atresmedia

Atresmedia posa data a l'estrena d'«Alba», l'adaptació espanyola de «Fatmagül» amb Elena Rivera | Atresmedia

El compte enrere per a l'estrena d''Alba' està més a prop d'acabar. Atresmedia ha anunciat aquest dilluns que l'adaptació espanyola de 'Fatmagül' veurà la llum a Atresplayer Premium el pròxim mes de març, sense detallar el dia exacte de la seva arribada.

El repartiment d''Alba' està encapçalat per Elena Rivera, que interpreta la protagonista de la història. Eric Masip, Álvaro Rico, Adriana Ozores, Pol Hermoso, Jason Fernández, Beatriz Segura, Miquel Fernández, Jorge Silvestre, Ana Wagner, Tito Valverde, Pepa Gracia, Caterina Mengs, Candela Cruz, Antonio Gil, Jordi Ballester, Luis Iglesia, Franky Martín i Mario Santos, entre d'altres, completen l'elenc de la nova sèrie de Boomerang ('Acacias 38', 'El secreto de Puente Viejol').

Composta per 13 capítols de 50 minuts, 'Alba' narra la història d'una noia sense por. No obstant, després de tornar al seu poble per vacances, una prometedora nit de festa es tenyeix de tragèdia quan un grup de nois l'agredeix sexualment. L'endemà, es desperta despullada a la platja. Un any abans, quan va deixar enrere la seva previsible vida, no podia imaginar que a la gran capital es retrobaria amb Bruno, el seu veí de sempre, i pel qual mai s'havia interessat.

El que, separats per un simple carrer, mai va succeir, es fa possible en una ciutat de quatre milions d'habitants. En una trobada casual, tant improbable com màgica, Alba (Elena Rivera) i Bruno (Eric Masip) s'enamoren perdudament. Res podia separar-los. Fins aquella nit fatídica.

Inexplicablement, tres dels quatre agressors, són els millors amics de Bruno. Però quan Alba descobreix la identitat del quart home, el final del malson és, en realitat, el principi.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (15:56 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: