Notícies | Series

Atresmedia i HBO Max acorden emetre «Veneno» a Llatinoamèrica i els EUA

La versió internacional d'Atresplayer emetrà la sèrie als països on la plataforma americana encara no ha arribat
26-07-2020 20:34
0 vots
«Veneno» ha estat creada per Javier Calvo i Javier Ambrossi | Atresmedia

«Veneno» ha estat creada per Javier Calvo i Javier Ambrossi | Atresmedia

HBO Max ha tancat un acord amb Atresmedia pels drets d'emissió de Veneno, el biopic de la vedet creat per Javier Calvo i Javier Ambrossi, per retransmetre-la als Estats Units i a l'Amèrica Llatina l'any que ve.

La ficció, que va recollir bones crítiques pels dos episodis que se n'han emès, no canviarà de plataforma a Espanya: es continuarà emetent a través d'Atresplayer Premium, la plataforma de continguts en streaming d'Atresmedia. La versió internacional de la plataforma, a més, emetrà la sèrie als països on HBO Max encara no hagi arribat.

HBO Max també ha anunciat la incorporació de Gomorra, i del seu spin-off El Inmortal, al seu catàleg. I hi ha afegit els formats anglesos d'entreteniment Singletown i The Great Pottery Throw Down. Per a Jennifer Kim, de l'equip directiu de contingut digital internacional de la plataforma, els títols espanyols són «històries capaces de creuar fronteres internacionals i superar les barreres de l'idioma». L'emissió de Veneno a Espanya continuarà el setembre.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (12:26 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: