Notícies | Series

33 anys de Bola de Drac: les set cançons en català més mítiques de la sèrie

La sèrie animada creada per Akira Toriyama va tenir molt èxit a Catalunya. Recordem alguns dels seus temes més emblemàtics
08-03-2019 13:33
0 vots
33 anys de Bola de Drac: les set cançons en català més mítiques de la sèrie

33 anys de Bola de Drac: les set cançons en català més mítiques de la sèrie

Fa 33 anys es va emetre el primer episodi de Bola de Drac, la sèrie animada basada en el manga homònim d'Akira Toriyama que narrava les aventures d'en Goku i els seus amics. La sèrie continua més viva que mai i és que recentment s'ha estrenat l'última pel·lícula de l'univers de Bola de Drac, Dragon Ball Super: Broly.

Però després de tants anys la sèrie, amb molt èxit a Catalunya, ha deixat escenes, lluites i cançons inoblidables per molts joves, i alguns que no ho són tant. Si vols recordar les cançons de la sèrie, et presentem els set openings i endings més recordats de Bola de Drac.

Opening 1 Bola de Drac

Aquesta va ser la primera cançó que vam escoltar de la sèrie i, tot i ser la més vella, segueix sent una de les més emblemàtiques, sinó la que més.

Ending 1 Bola de Drac


No podia faltar el primer ending de la sèrie, i és que els seguidors més veterans segur que la recorden sense problemes.


Opening 1 de Bola de Drac Z

Aquest opening ens presenta al fill del Goku, en Gohan, en el que és la porta d'entrada a Bola de Drac Z.

Opening 2 de Bola de Drac Z

No podia faltar la que, juntament amb el primer opening de tots, és la cançó més recordada de la sèrie d'Akira Toriyama.

Ending Bola de Drac Z

Possiblement el millor ending de tota la sèrie, i mira que és dir després de 33 anys!

Opening Bola de Drac Z Kai

Quan va sortir aquesta edició remasteritzada de Bola de Drac Z, els creadors de la sèrie van sorprendre amb aquest opening ple d'energia.

Opening Bola de Drac GT

És cert que Bola de Drac GT no va ser tan ben rebuda com les seves predecessores, però aquest opening va quedar gravat en la ment de molts seguidors de la sèrie.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (00:01 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: