Programació Cultural

Cultural

Dijous 2 Abril
  • 01:19Teatral
    Aquest capítol està dedicat, gairebé íntegrament, a la instal·lació de l'escenografia de L'art de la comèdia a la Sala Gran del Teatre Nacional. Els escenògrafs, Lluc Castells i Jose Novoa, dirigeixen aquest procés que comença amb l'escenari buit i culmina amb tot el decorat muntat. Per conèixer més coses d'aquesta disciplina teatral, Pere Arquillué entrevista l'escenògraf Max Glaenzel i visita, acompanyat del director de Dagoll Dagom, Joan Lluís Bozzo, el mític vaixell pirata de Mar i Cel.
  • 02:00Teatral
    Aquest capítol està dedicat al disseny d'il·luminació de L'art de la comèdia. Mentre l'espectador assisteix a un assaig de la companyia dirigida per Lluís Homar, s'observa com es treballa la il·luminació fins aconseguir els efectes i la intencionalitat desitjats. A més, de la mà del responsable de la il·luminació de l'obra, Ignasi Camprodon, es descobreixen els secrets d'aquesta disciplina, absolutament fonamental en qualsevol espectacle teatral. I mentre la feina al Teatre Nacional no s'atura perquè s'acosta el dia de l'estrena, Pere Arquillué visita un dels fotògrafs de teatre més importants de Catalunya: Ros Ribas, un membre fundador del Teatre Lliure amb una llarguíssima i molt prestigiosa trajectòria com a fotògraf d'espectacles teatrals.
  • Presentat per Joan Barril, Joan Ollé. Particular espai en què personatges del món de l'art i de la cultura parlen sobre els temes més diversos. Els presentadors compten amb la col·laboració de les actrius Isabel Bres, Georgina Cardona i Karla Junyent.
  • Presentat per Carlos del Amor.
  • 22:10Teatral
  • 22:35Teatral

Ara a la TV

Ara (18:16 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: