Programació CANAL 33

CANAL 33

CANAL 33

Dilluns 1 Juny
 • 00:15Ciutats de mar
  (Melbourne). Melbourne, la metròpoli del sud-est d'Austràlia, és la ciutat del món on millor es viu, i curiosament també on més es dorm. Lluny de l'atenció internacional, Melbourne ha adoptat un estil molt propi, obert, cosmopolita i amb mires de futur. El reportatge presenta des d'artistes de carrer a famosos cuiners i animadors, experts en cafè, reciclatge, barques de fusta i cotxes antics, a més d'una escaladora industrial, una ballarina i una dissenyadora de moda.
 • 01:10Lenin, una altra història de la revolució russa
  Es creu que Lenin va desencadenar la Revolució Russa l'octubre del 1917. No obstant això, van ser una sèrie d'esdeveniments els culpables que Lenin fes el que va fer.
 • 02:40La Segona Guerra Mundial en color
  (La guerra a les illes). Als marines, la tàctica d'ocupar una illa rere una altra contra la resistència suïcida dels japonesos els surt bé. La Marina nord-americana imposa la seva supremacia a la regió i talla les rutes de proveïment del país nipó. Per reconquerir les Filipines i Birmània els Aliats han de pagar un preu molt alt, però ara el Japó lluita completament a la defensiva.
 • 03:35La terra en bicicleta
  (L'extrem Nord d'Europa). De la mà d'un guia local, Simon segueix el rastre d'un ant als boscos de la Suècia central. Allà, pedala diversos quilòmetres i dorm sota les estrelles gràcies a dret d'acampar en qualsevol lloc que té qualsevol persona en aquesta zona. A més, coneix un especialista en bolets i una parella d'apicultors entusiastes.
 • 03:55Karakia
  (Elisvan i Cristiane, Minas Gerais; Yorgos, Salònica). Espai divulgatiu que utilitza la gastronomia per aproximar-se a la cultura dels immigrants de Catalunya.
 • 04:30Xarxa natura
  A la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són veritables desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica.
 • 04:35L'illa del tresor
  Presentat per Joan Barril, Joan Ollé. Particular espai en què personatges del món de l'art i de la cultura parlen sobre els temes més diversos. Els presentadors compten amb la col·laboració de les actrius Isabel Bres, Georgina Cardona i Karla Junyent.
 • 05:05El Faro, cruïlla de camins
  El Víctor rep una foto de la Julia amb una nota en què li retreu la seva desatenció. Al Faro, el Damián veu perillar la seva feina. Confiada que deixa la bugaderia en bones mans, la Fina surt a passejar amb el Diego i, en un descuit, el perd. L'Eva el va a buscar i el troba, però la badada de la Fina fa pensar a l'Ángela que potser caldrà que el tingui la Carmen més sovint.
 • 05:55Videoclips
 • 05:58*
  (Aquesta programació pot variar en funció de l'actualitat informativa.).
 • 06:00Mic
  (Endreçar la classe). El Larry, l'Eric, el Pickle, la Cassie i la Bonnie són els petits alumnes de la senyoreta Meadows. Tots ells aprenen a jugar i a conviure a la guarderia. (Quina picor!). El Larry, l'Eric, el Pickle, la Cassie i la Bonnie són els petits alumnes de la senyoreta Meadows. Tots ells aprenen a jugar i a conviure a la guarderia. (Ombres xineses). El Larry, l'Eric, el Pickle, la Cassie i la Bonnie són els petits alumnes de la senyoreta Meadows. Tots ells aprenen a jugar i a conviure a la guarderia.
 • 06:19Dracs: Els genets de l'illa del Fred
  (Història de dos dracs). La sèrie reprèn el fil de la pel·lícula Com ensinistrar un drac, en què els vikings habitants de l'illa del Fred havien acabat fent les paus amb els seus antics enemics, els dracs. I tot gràcies al fill del cap de la tribu, el Singlot, un noi poc dotat físicament però molt sensible i intel·ligent, que s'havia fet amic d'un petit drac ferit, l'Esdentegat. A la sèrie, el Singlot i els seus amics, a més de portar l'Acadèmia de Dracs, s'hauran d'enfrontar a mons nous més hostils que la seva petita illa, a dracs nous que no es poden ensinistrar i a enemics nous que busquen destruir l'harmonia entre vikings i dracs.
 • 06:42Les tres bessones
  (La bella dorment). Quan l'Anna, la Teresa i l'Helena es porten malament, la Bruixa Avorrida les castiga enviant-les a un conte i no les deixa tornar a casa fins que tot acabi com ha d'acabar. (Les Tres Bessones i en Sherlock Holmes). Quan l'Anna, la Teresa i l'Helena es porten malament, la Bruixa Avorrida les castiga enviant-les a un conte i no les deixa tornar a casa fins que tot acabi com ha d'acabar.
 • 07:32Zafari
  (A la recerca del foc). El Zoomba és un petit elefant que ha nascut amb una peculiaritat ben curiosa: té la pell ratllada com una zebra. I és per aquest motiu que la resta d'elefants el marginen i l'abandonen a la seva sort perquè creuen que els portarà malastrugança. Afortunadament per a ell, coneix el Quincy, un petit mico de la família dels gàlags que li explica que hi ha un lloc a l'Àfrica que es diu Zafari, on viuen altres animals amb peculiaritats com la seva. Una comunitat tan peculiar com ben avinguda amb la qual compartiran un munt d'aventures. (I l'Oscar és per...). El Zoomba és un petit elefant que ha nascut amb una peculiaritat ben curiosa: té la pell ratllada com una zebra. I és per aquest motiu que la resta d'elefants el marginen i l'abandonen a la seva sort perquè creuen que els portarà malastrugança. Afortunadament per a ell, coneix el Quincy, un petit mico de la família dels gàlags que li explica que hi ha un lloc a l'Àfrica que es diu Zafari, on viuen altres animals amb peculiaritats com la seva. Una comunitat tan peculiar com ben avinguda amb la qual compartiran un munt d'aventures.
 • 07:57Robin Hood, el trapella de Sherwood
  (Poti-poti musical). El Robin és un heroi de 10 anys que viu al costat dels seus amics més aventures que la majoria dels adults, sense perdre cap oportunitat de passar-s'ho bé. (El millor enemic). El Robin és un heroi de 10 anys que viu al costat dels seus amics més aventures que la majoria dels adults, sense perdre cap oportunitat de passar-s'ho bé. (L'aprenent de justicier). El Robin és un heroi de 10 anys que viu al costat dels seus amics més aventures que la majoria dels adults, sense perdre cap oportunitat de passar-s'ho bé. (Carregar la culpa). El Robin és un heroi de 10 anys que viu al costat dels seus amics més aventures que la majoria dels adults, sense perdre cap oportunitat de passar-s'ho bé.
 • 08:45El dia que el Henry va conèixer...
  (El dia que el Henry va conèixer un elefant). El Henry és un nen de quatre anys molt imaginatiu i curiós. Sempre que va a algun lloc amb la seva mare, saluda tot el que es trobi i es fa amic dels animals i les coses que veu. Amb ells, acaba vivint grans aventures. (El dia que el Henry va conèixer una màquina de videojocs). El Henry és un nen de quatre anys molt imaginatiu i curiós. Sempre que va a algun lloc amb la seva mare, saluda tot el que es trobi i es fa amic dels animals i les coses que veu. Amb ells, acaba vivint grans aventures. (El dia que el Henry va conèixer una pica). El Henry és un nen de quatre anys molt imaginatiu i curiós. Sempre que va a algun lloc amb la seva mare, saluda tot el que es trobi i es fa amic dels animals i les coses que veu. Amb ells, acaba vivint grans aventures.
 • 09:00El Mic i els seus amics
  (El temps de les mones). El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
 • 09:28Wow! English Method
  (At Home). Programa per aprendre anglès a través de vídeos educatius protagonitzats per l'Steve i la Maggie. Inclou històries i cançons que ajuden els nens i nenes a escoltar, reaccionar i parlar anglès mentre es diverteixen.
 • 09:28Wow! English Method
  (It's what teachers do!). Programa per aprendre anglès a través de vídeos educatius protagonitzats per l'Steve i la Maggie. Inclou històries i cançons que ajuden els nens i nenes a escoltar, reaccionar i parlar anglès mentre es diverteixen.
 • 09:28Wow! English Method
  Programa per aprendre anglès a través de vídeos educatius protagonitzats per l'Steve i la Maggie. Inclou històries i cançons que ajuden els nens i nenes a escoltar, reaccionar i parlar anglès mentre es diverteixen.
 • 09:36Counting with Paula
  (Find the picnic). La Paula és una nena molt llesta a la qual li agraden sobretot dues coses: explicar i viatjar. Aquestes dues aficions les comparteix amb els seus amics. Junts viatgen a tota mena de mons màgics. (Totem head mask). La Paula és una nena molt llesta a la qual li agraden sobretot dues coses: explicar i viatjar. Aquestes dues aficions les comparteix amb els seus amics. Junts viatgen a tota mena de mons màgics.
 • 09:55Lily's Driftwood Bay
  (Bulls Might Fly). La Caleta del Tronc és una illa molt especial que existeix només en la imaginació de la Lily, capaç de crear un món d'aventures i amistat a partir de petits tresors que troba a la riba del mar.
 • 10:01BabyRiki
  (Apple pie). Els BabyRiki viuen grans aventures al descobrir diverses coses del món que els envolta, mentre parlen i ensenyen anglès.
 • 10:06Wow! English Method
  (Sea Animals). Programa per aprendre anglès a través de vídeos educatius protagonitzats per l'Steve i la Maggie. Inclou històries i cançons que ajuden els nens i nenes a escoltar, reaccionar i parlar anglès mentre es diverteixen.
 • 10:13Objectiu 2030
  Programa que incideix en els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible impulsats per l'ONU. Presentat per Joan Cirera, Rita Morros.
 • 10:25Dinàmiks
  (La baldufa). Programa que pretén descobrir als nens la màgia de la ciència. Presentat per Dani Jiménez.
 • 10:54Veterinaris
  Programa sobre les relacions entre els animals i els seus propietaris. Un espai per a tota la família amb històries de vegades tristes i de vegades divertides.
 • 11:23Els germans Kratt
  (L'intercanvi de closques dels bernats ermitans). Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge. (Quan els peixos volin). Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
 • 12:05Yakari
  (Els problemes del Golut). El Yakari és un petit sioux que es comunica amb tots els animals. Aquest do molt especial li va ser transmès pel seu animal totem, Gran Águila. (La set). El Yakari és un petit sioux que es comunica amb tots els animals. Aquest do molt especial li va ser transmès pel seu animal totem, Gran Águila. (El cavall blau). El Yakari és un petit sioux que es comunica amb tots els animals. Aquest do molt especial li va ser transmès pel seu animal totem, Gran Águila. (La gran caminada de l'Ull Passat per Aigua). El Yakari és un petit sioux que es comunica amb tots els animals. Aquest do molt especial li va ser transmès pel seu animal totem, Gran Águila.
 • 12:53En Grizzy i els lèmmings
  (Ctrl + Alt + Os). Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar. (Os amb ulleres). Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar. (La indigestió dels lèmmings). Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar. (Os digital). Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar. (Lèmmings giratoris). Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar. (Entrada prohibida). Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar. (Realitat disfressada). Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar. (Mainadera ursina). Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar. (Súper grizzy bros). Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar. (El so lèmming). Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar.
 • 14:04Les Sisters
  (El Superpiupiu). Sèrie sobre la vida quotidiana de dues germanes: la Marina, que amb els seus set anys és encara molt innocent, i la Wendy, que té tretze anys i passa per la crisi de l'adolescència. (La batalla dels regals). Sèrie sobre la vida quotidiana de dues germanes: la Marina, que amb els seus set anys és encara molt innocent, i la Wendy, que té tretze anys i passa per la crisi de l'adolescència. (Somrieu si us hi atreviu!). Sèrie sobre la vida quotidiana de dues germanes: la Marina, que amb els seus set anys és encara molt innocent, i la Wendy, que té tretze anys i passa per la crisi de l'adolescència. (La guerra de les paparres). Sèrie sobre la vida quotidiana de dues germanes: la Marina, que amb els seus set anys és encara molt innocent, i la Wendy, que té tretze anys i passa per la crisi de l'adolescència. (En la pell de la meva germana). Sèrie sobre la vida quotidiana de dues germanes: la Marina, que amb els seus set anys és encara molt innocent, i la Wendy, que té tretze anys i passa per la crisi de l'adolescència. (Joc, set i partit per les germanes). Sèrie sobre la vida quotidiana de dues germanes: la Marina, que amb els seus set anys és encara molt innocent, i la Wendy, que té tretze anys i passa per la crisi de l'adolescència.
 • 15:13Manduka
  (Lasanya per a tothom-Sílvia Abril). Els plats de la Paula, de 12 anys, tenen tant d'èxit que no para de rebre convidats famosos que volen aprendre a cuinar amb ella.
 • 15:42El xai Shaun
  (El tour de la granja). El Shaun és un xai especialista a fer parar boig el seu gos d'atura i a revolucionar les seves companyes de ramat. (El robatori de l'osset de peluix). El Shaun és un xai especialista a fer parar boig el seu gos d'atura i a revolucionar les seves companyes de ramat. (L'estrella de la granja). El Shaun és un xai especialista a fer parar boig el seu gos d'atura i a revolucionar les seves companyes de ramat. (L'esquirol veloç). El Shaun és un xai especialista a fer parar boig el seu gos d'atura i a revolucionar les seves companyes de ramat.
 • 16:09Les tres bessones
  (Les Tres Bessones i la cova d'en Xoroi). Quan l'Anna, la Teresa i l'Helena es porten malament, la Bruixa Avorrida les castiga enviant-les a un conte i no les deixa tornar a casa fins que tot acabi com ha d'acabar. (Les Tres Bessones i la flauta màgica). Quan l'Anna, la Teresa i l'Helena es porten malament, la Bruixa Avorrida les castiga enviant-les a un conte i no les deixa tornar a casa fins que tot acabi com ha d'acabar.
 • 16:58Comptem amb la Paula
  (Menjar net i saludable). La Paula és una nena molt espavilada a qui li agraden sobretot dues coses: comptar i viatjar. Aquestes dues aficions les comparteix amb els seus amics. Tots plegats viatgen a tota mena de mons màgics. (Un amic per al peixet). La Paula és una nena molt espavilada a qui li agraden sobretot dues coses: comptar i viatjar. Aquestes dues aficions les comparteix amb els seus amics. Tots plegats viatgen a tota mena de mons màgics. (Ai!). La Paula és una nena molt espavilada a qui li agraden sobretot dues coses: comptar i viatjar. Aquestes dues aficions les comparteix amb els seus amics. Tots plegats viatgen a tota mena de mons màgics.
 • 17:30El Mic i els seus amics
  (Fruita! Fruita!). El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
 • 17:56El dia que el Henry va conèixer...
  (El dia que el Henry va conèixer una caixa d'eines). El Henry és un nen de quatre anys molt imaginatiu i curiós. Sempre que va a algun lloc amb la seva mare, saluda tot el que es trobi i es fa amic dels animals i les coses que veu. Amb ells, acaba vivint grans aventures. (El dia que el Henry va conèixer un pastís). El Henry és un nen de quatre anys molt imaginatiu i curiós. Sempre que va a algun lloc amb la seva mare, saluda tot el que es trobi i es fa amic dels animals i les coses que veu. Amb ells, acaba vivint grans aventures.
 • 18:06Una mà de contes
  (Bao i els seus amics (Jocs Florals)). Programa que convida a endinsar-se en el món de l'art i la literatura, de la música i dels mitjans audiovisuals de la mà dels contes. Són contes de viatges, del món, d'animals o de por, fets amb dinar o amb objectes quotidians, entre altres. (L'arbre màgic). Programa que convida a endinsar-se en el món de l'art i la literatura, de la música i dels mitjans audiovisuals de la mà dels contes. Són contes de viatges, del món, d'animals o de por, fets amb dinar o amb objectes quotidians, entre altres.
 • 18:23Oddbods
  (Rodem al ring). Aquests set amics, peluts i de colors, viuen al petit poble d'Oddsville. Adoren jugar i les aventures, i no paren de ficar-se en embolics d'allò més originals. (De-zee-tjades vacances). Aquests set amics, peluts i de colors, viuen al petit poble d'Oddsville. Adoren jugar i les aventures, i no paren de ficar-se en embolics d'allò més originals. (Un amic perillós). Aquests set amics, peluts i de colors, viuen al petit poble d'Oddsville. Adoren jugar i les aventures, i no paren de ficar-se en embolics d'allò més originals.
 • 18:45Els germans Kratt
  (El pigarg americà que fa quatre). Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge. (El rei de les cobres). Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
 • 19:30Info K
  Presentat per Laia Servera.
 • 19:50Objectiu 2030
  (Ciutats i comunitats sostenibles). Joan Cirera explica què són els ODS i introdueix la temàtica del capítol: ciutats i comunitats sostenibles. Seguidament entrevista Toni Pujol, el responsable d'Ecologia Urbana de l'Ajuntament de Barcelona, i n'exposa les principals conclusions i els punts claus de la qüestió. A continuació, planteja un debat de com els alumnes poden contribuir a fer el seu poble o ciutat més sostenible i proposa als alumnes diverses accions per col·laborar-hi. El punt i final al capítol el posa Rita Morros amb el repte del dia, que demana als alumnes que elaborin un mapa de la seva població o barri assenyalant tots els equipaments cívics, associacions culturals i esportives, centres educatius i sanitaris. Presentat per Joan Cirera, Rita Morros.
 • 20:00Robin Hood, el trapella de Sherwood
  (El rescat). El Robin és un heroi de 10 anys que viu al costat dels seus amics més aventures que la majoria dels adults, sense perdre cap oportunitat de passar-s'ho bé. (La balada de Robin Hood). El Robin és un heroi de 10 anys que viu al costat dels seus amics més aventures que la majoria dels adults, sense perdre cap oportunitat de passar-s'ho bé. (El pont d'en Robin). El Robin és un heroi de 10 anys que viu al costat dels seus amics més aventures que la majoria dels adults, sense perdre cap oportunitat de passar-s'ho bé.
 • 20:34Info K
  Presentat per Laia Servera.
 • 20:55Dinàmiks
  (La mascota). Programa que pretén descobrir als nens la màgia de la ciència. Presentat per Dani Jiménez.
 • 21:25Yakari
  (La clariana dels esperits). El Yakari és un petit sioux que es comunica amb tots els animals. Aquest do molt especial li va ser transmès pel seu animal totem, Gran Águila. (La primera gran escapada). El Yakari és un petit sioux que es comunica amb tots els animals. Aquest do molt especial li va ser transmès pel seu animal totem, Gran Águila.
 • 21:55Concerts confinats
  Espai que mostra la música que fan els artistes des de casa durant aquests dies de confinament.
 • 22:05La Segona Guerra Mundial en color
  (Victòria a Europa). Forces britàniques, canadenques, nord-americanes i soviètiques comencen a conquerir el que queda del Tercer Reich. En el seu progrés, les forces aliades descobreixen els horrors dels camps de concentració abans d'avançar sobre Berlín. Hitler, en acostar-se els últims dies de règim nazi, se suïcida, i els Aliats comencen a dividir-se Europa.
 • 23:0060 minuts
  Presentat per Joan Salvat.
 • 23:00Intel·ligència artificial, la nostra millor amiga?
  La intel·ligència artificial està avançant a una velocitat enorme, i això provocarà grans canvis en la vida diària de tothom. Els efectes de la seva aplicació es notaran en tots els terrenys, però no tots els canvis seran positius, perquè l'anàlisi de quantitats immenses de dades també permetrà el control gairebé absolut de les nostres vides.

Ara a la TV

Ara (21:41 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: