Notícies | TV

Aquest és el sou que cobra Jesús Cintora per cada entrega de ''Las cosas claras'

Rosa María Mateo ha fet públic el salari del periodista per la seva tasca al capdavant del programa
22-02-2021 16:58
0 vots
 | TVE

| TVE

'Las cosas claras', l'espai d'actualitat que presenta Jesús Cintora a TVE abans de la primera edició de 'Telediario', continua estant en el punt de mira de determinats partits polítics. Rosa María Mateo va respondre fa uns mesos a una pregunta parlamentària de Vox sobre el cost del format, que ascendeix a uns 43.048 euros per entrega. Ara, l'administradora única d'RTVE ha revelat quin és el sou diari del presentador.

Mateo ja havia explicat que el salari de Cintora és «similar al d'altres presentadors que no són de plantilla i que han presentat programes d'actualitat», però Vox ha insistit a conèixer la xifra exacta i ha formulat una altra pregunta en relació amb aquests honoraris.

L'administradora de la radiotelevisió pública ha revelat per escrit que Cintora cobra 900 euros per cada programa de 'Las cosas claras'. «El PSOE i Podem han convertit TVE en el seu aparell de propaganda i en un caixer automàtic per als seus amics ideològics», escriu Mariscal en un tuit en el qual adjunta la resposta de Mateo.

No obstant això, malgrat les paraules del diputat de Vox, el sou que percep Cintora és l'habitual entre els conductors d'aquest tipus de formats, tal com ja havia apuntat Rosa María Mateo. De fet, estaria fins i tot per sota del que cobren altres presentadors.

'Las cosas claras' es va estrenar el 16 de novembre passat envoltat de polèmica pel fitxatge de Cintora i per l'externalització de la producció del programa. Tres mesos després de la seva arribada a la televisió pública, l'espai no ha aconseguit plantar cara a formats com 'Al rojo vivo' o 'Ya es mediodía', però sí que ha millorat notablement l'audiència de la seva franja d'emissió.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook