Notícies | TV

Movistar+ acull el canal Universal+ amb les sèries de Calle 13 i Syfy i estrenes en lineal i sota demanda

DreamWorks arribarà per primer cop a l'estat espanyol el 22 de febrer dins la mateixa plataforma
02-02-2021 16:15
26 vots
Movistar+ acull el canal Universal+ amb les sèries de Calle 13 i Syfy i estrenes en lineal i sota demanda

Movistar+ acull el canal Universal+ amb les sèries de Calle 13 i Syfy i estrenes en lineal i sota demanda

Movistar+ i NBCUniversal International Networks s'han aliat per oferir als espectadors espanyols el nou canal Universal+, disponible des del passat 20 de gener a la plataforma, i que oferirà en lineal i sota demanda sèries dels canals Calle 13 i Syfy, "tot" en un mateix lloc i alhora "una gran quantitat" de contingut sota demanda i estrenes de noves sèries. Aquest canal serà gratuït per als abonats que comptin amb subscripció a ambdós paquets. A banda, el canal infantil DreamWorks arribarà el 22 de febrer per primer cop a l'estat espanyol dins la platafoma, on es podrà veure en emissió lineal, sota demanda i també a través de l'aplicació infantil Movistar Junior.

Segons ha explicat en roda de premsa Raquel Berzosa, VP Affiliate Sales & Country Lead d'NBC Universal Netwoks Iberia, la proposta va del gènere thriller a la ciència-ficció, sense oblidar-se de drames policials. "Ens permet accedir una apassionant selecció de continguts dels canals Calle 13 i Syfy, i també hi haurà potents estrenes", ha dit, com 'Resident Alien' (el 15 de febrer) i 'Almost Paradise', així com temporades completes sota demanda de sèries com 'Magnum PI', i noves temporades de sèries mítiques com 'Ley y Orden' (temporada 22), 'Magnum' (temporada 3) i 'Chicago PD' (temporada vuit).

Pel que fa a DreamWorks, hi arribaran els personatges infantils "més populars" tot protagonitzant sèries originals, amb títols inspirats en les franquícies més famoses del canal. D'aquesta manera, hi haurà títols com 'Las aventuras del gato con botas', 'Viva el rey Julien', 'Trolls', 'No pierdas el ritmo' i 'Dragones, los jinetes de Mema'.

Per la seva banda, el director de continguts de Movistar+, Álex Martínez Roig, ha detallat que aquest llançament estarà disponible per a tots els clients que tenen en els seu abonaments els canals Syfy i Calle 13, que són el 90%, de manera que tindrà un "impacte molt important" en el ús i gaudi del contingut. Ha detallat que el contingut s'ofereix als espectadors i aquests decideixen si el veuen en lineal o sota demanda.

El 80% del consum, sota demanda


En aquest sentit, ha detallat que actualment el consum sota demanda és "molt important" a Movistar+, i se situa voltant del 80% de les visualitzacions de pel·lícules i ficció. Aquesta xifra és inferior en el cas de les estrenes episodi a episodi en lineal, on el públic "espera l'hora d'estrena". Amb aquestes xifres, Martínez Roig ha destacat que el valor d'Universal pujarà "com l'escuma", perquè al lineal té un impacte més limitat (tot i que gaudeix de "bona salut") i l'opció 'on demand' assoleix molta més repercussió. "És una barreja de tot, on l'important és que l'espectador tingui a l'abast el que vol veure de qualsevol manera possible", ha dit.

Ha afegit que aquest acord sorgeix d'un "trajecte natural" perquè amb Universal sempre han mantingut relació. A més, ha considerat que la decisió de llançar Universal+ és una millora "fonamental" per als seus clients.

Martínez Roig ha afegit que Universal+ estarà integrat a la plataforma en un espai "diferent i únic", cosa que permetrà poder recomanar contínuament sèries i pel·lícules als espectadors. Ha precisat que això és una fórmula triada per Universal i complementària a l'oferta d'altres marques.

Un "enorme" catàleg


El managing Director Europe, Middle East & Africa, Lee Raftery, ha destacat que aquest canal és un gran projecte i una "gran evolució" en l'aliança entre ambdós per millorar l'experiència dels clients. La seva vocació és oferir un "enorme" catàleg als clients de la plataforma. Ha detallat que Calle 13 sempre ha estat la llar dels bons thrillers, drames i sèries criminals, mentre que Sysy és "l'única casa" de la ciència-ficció amb "meravelloses" produccions. Igualment, Jennifer Lawlor, de DreamWorks, ha defensat que això "només serà el principi" d'una llarga aliança comercial.

La presentació ha dedicat un espai a l'estrena el 15 de febrer de 'Resident Alien', on l'actor Alan Tudyk ha avançat que la sèrie no és una adaptació fidel al còmic en el qual està basat, sinó que hi ha canvis en els personatges. Ha explicat que la producció sembla un lloc idíl·lic, però aviat es demostra que "no tot és tan bonic com sembla". "Veiem el món a través dels ulls d'un extraterrestre i això està bé", ja que això no deixa en un bon lloc els éssers humans i reflecteix les deficiències de l'educació humana.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook