Notícies | TV

E2S produirà el programa 'Històries gegants' per al canal 33

La productora encadena dues seleccions consecutives de projectes audiovisuals en tres mesos
21-12-2020 19:46
0 vots
 | Arxiu particular

| Arxiu particular

E2S Contents, la productora de continguts audiovisuals d'E2S, produirà 'Històries gegants', un programa de televisió sobre històries personals que giren al voltant de la imatgeria popular.

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha fet pública la selecció de projectes a la recerca de nous talents i formats originals de continguts per al 33, que té el suport de l'Institut Català de les Empreses Culturals.

Al setembre 'CTRL' i ara 'Històries gegants'


Amb aquesta selecció, E2S Contents encadena dues seleccions consecutives de projectes audiovisuals en només tres mesos. La primera per 'CTRL', el programa sobre cultura digital, la producció del qual és a punt d'arrencar; i 'Històries gegants, que va superar el pitching el passat 10 de desembre, entre els 30 finalistes que havien estat preescollits entre un total de 113 propostes.

Amb el periodista Jordi Ferrerons com a productor executiu del projecte, la direcció del programa 'Històries gegants' anirà a càrrec del tàndem entre els també directors d'E2S, Núria Sala i Dani Sala. Jordi Cabané en serà el realitzador, mentre que Sergio García n'assumirà la direcció d'art.

En aquesta edició es buscaven treballs innovadors, projectes singulars que, tant per contingut com per format, són poc freqüents en el panorama audiovisual actual. En aquest sentit, s'ha valorat especialment l'originalitat, així com la incorporació de nous recursos i llenguatges audiovisuals, amb una especial atenció a la proposta de distribució multipantalla, preferentment si incorpora formats propis per a cada plataforma de difusió.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (16:57 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: