Notícies | TV

'El bolo' converteix qualsevol lloc en escenari a TV3

Artistes consagrats com La Fura dels Baus i Els Amics de les Arts alternaran amb promeses de la cultura catalana de la mà d'Arnau Tordera
20-11-2020 16:25
1 vot
 | Arxiu particular

| Arxiu particular

TV3 estrena aquest diumenge 22 de novembre a les 22.45 hores 'El bolo', un programa que porta la cultura a llocs on no és habitual veure espectacles i posa el focus en tota mena d'arts. Música, teatre, dansa i poesia. En cada programa, el músic i compositor Arnau Tordera descobrirà grups, companyies, artistes emergents i noves promeses del territori català. Seran sempre artistes de l'entorn de l'amfitrió i amb ells es podrà conèixer els teloners perfectes, desconeguts pel gran públic, però amb moltes coses a dir.

El primer capítol se centrarà en les arts escèniques. La Fura dels Baus explicaran com, al llarg de la seva trajectòria, han conquerit mig món amb els seus espectacles.

El paper d'Arnau Tordera (famós per les seves detallades desconstruccions de cançons en el programa radiofònic de Jordi Basté) consistirà a donar veu a propostes artístiques que s'estan fent un lloc al món cultural. Seran cantautors com ara Coloma Bertran, Sergi Estella, Elena Martinell; companyies com Baluska, Theatrum Mundi, Holoque, Emilia Gargot; grups com Les Buch, Pony Pisador, A-Ritmiks o Els Homes que Parlen Sols; poetes com Carla Fajardo i grafiteres com Malícia; i creadors de música electrònica com Enai i ballarines professionals com Laura Marsal.

En els pròxims capítols hi apareixeran la cantant de moda Suu, el grup d'Els Amics de les Arts, la ballarina Sol Picó i la companyia teatral T de Teatre.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (22:28 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: