Notícies | TV

«Persona infiltrada» estrena temporada a Sant Feliu de Guíxols

Marta Torné debuta com a presentadora del format de TV3 acompanyada de Carme Ruscalleda
16-09-2020 21:13
0 vots
Carme Ruscalleda i Marta Torné | CCMA

Carme Ruscalleda i Marta Torné | CCMA

Marta Torné debuta aquesta nit al capdavant de Persona infiltrada, el programa de TV3 en el qual un famós ha d'endevinar la identitat de la persona infiltrada en el si d'un nucli familiar. Carme Ruscalleda serà la convidada en el primer lliurament del format. La coneguda cuinera jugarà amb una família de Sant Feliu de Guíxols que després de la jubilació ha descobert el món tàntric. Ruscalleda haurà d'investigar la casa i la família, mentre ells proven de despistar-la amb sessions de relaxació amb poca roba i tastets culinaris, segons TV3.

En aquesta nova temporada del programa augmenten la competició i la intriga. Com a novetat, la presentadora donarà dues pistes a la persona famosa sobre la identitat de la persona infiltrada per augmentar el suspens. Com en la primera edició, tant la família com la persona convidada competiran per aconseguir els 5.000 euros de premi que hi ha en joc. Els espectadors també hi podran jugar des de casa, a través de l'aplicació de TV3, i optar al premi en cas que el famós o famosa encerti qui és la persona infiltrada.

Marta Torné s'estrena com a presentadora del format en substitució d'Anna Simón. L'actriu i presentadora va participar com a convidada en un dels episodis de la temporada anterior, que es podrà veure després de l'emissió del lliurament d'avui.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (04:16 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: