Notícies | TV

El canal Fibracat TV inicia la temporada amb noves propostes de programació

La tecnologia encara està més present en programes que es realitzen a partir de software que supleix la intervenció de les persones
14-09-2020 20:27
0 vots
Fibracat TV | V.D.

Fibracat TV | V.D.

Fibracat TV, empresa de telecomunicacions amb seu a Manresa, inicia temporada amb cinc nous programes i amb la renovació de la imatge d'altres que ja s'emeten des del juny passat, quan es va inaugurar el canal. Els continguts són inèdits i innovadors, i la tecnologia encara està més present en programes que es realitzen a partir de software que supleix la intervenció de les persones i amb «presentadores virtuals», com per exemple l'espai d'entrevistes Connectades.

Entre els espais que s'afegeixen a la programació destaca Monday Happy Monday, amb Alicia Linares i Maite Moreno; El clauer, dirigit per l'influencer API, Marc Daniel; Mariola Mobile, conduït per Mariola Dinarès; Plusvàlua dones, amb Mireia del Pozo; i L'enginy (in)visible, que presenta Núria Salán.

Infotech i Ara passa mantenen la continuïtat de la temporada anterior, juntament amb MeteoMón, i es renova la imatge d' Emergents, Paraula d'autora i Estat crític.

Meritxell Bautista, presidenta de Fibracat TV, afirma que «la nova programació ens reforça en el nostre caràcter tecnològic i d'empoderament femení»i que és «adaptable a la nostra audiència, amb programes de curta durada i molt variats, per aportar un aire fresc, apropat als formats online».

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (11:52 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: