Notícies | TV

Karmele denúncia «carreres de drogues» als lavabos de «Sálvame»

Les xarxes socials han esclatat amb les declaracions de l'excol·laboradora del programa de premsa rosa
06-08-2020 17:46
1 vot
L'excol·laboradora de Sálvame, Karmele Marchante | Arxiu particular

L'excol·laboradora de Sálvame, Karmele Marchante | Arxiu particular

El desacord entre Karmele Marchante i els seus antics companys de 'Sálvame' ve de lluny, però la periodista ha sigut avui més dura que mai, arremetent-hi a les xarxes i denunciant «carreres de drogues en lavabos i camerinos» del famós programa de Tele-5.

Després de patir un atropellament, la vida de Karmele ha tornat a ser el focus d'atenció de les tertúlies de 'Sálvame', una cosa que no ha sentat gens bé a l'excol·laboradora, que s'ha despatxat a gust en el seu compte de Twitter.

«Em fa molt fàstic que la gentussa de 'Sálvame' continuï parlant de mi. Ahir el maltractador misogin Jorge Javier Vázquez, abans el comprador de criatures i inventor de malalties, condemnat pel Tribunal Suprem», escrivia, al·ludint al presentador i a Kiko Hernández, pare mitjançant gestació subrogada, del qual posa en dubte el càncer que va patir.


Insults

Els durs qualificatius contra Jorge Javier continuen: «¿Per què aquesta obsessió? La meva vida està en camins professionals diferents, no vaig fer mai la pilota al nan psicòpata com exigeix». També contra el programa i els seus col·laboradors: «No em vaig doblegar mai en aquest pou de maltractament, 'bullying' i mentides. «Vaig tocar el dos, soc feliç, escric de política, treballo a TV3... ¿a què ve aquesta obsessió malaltissa? Deixeu-me en pau ja, panda miserable d'ignorants i àgrafs», escriu.

Karmele els adverteix que si continuen parlant d'ella detallarà tot el que va viure en el programa, tot i que ja esmenta «carreres de drogues en lavabos i camerinos, alcohol, mentides no informatives, ordres de la direcció per desvirtuar fets per a més audiència. Nepotisme. Endogàmies amoroses per col·locar nòvios. Baralles per la publi...».

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (22:34 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: