Notícies | TV

Laura Rosel es posa al capdavant d'«El Matí de Catalunya Ràdio»

La periodista presentava fins ara el «Catalunya Nit» i també havia conduït el «FAQS» a TV3
28-07-2020 19:19
0 vots
Laura Rosel presentant «Catalunya nit» | CCMA

Laura Rosel presentant «Catalunya nit» | CCMA

La periodista Laura Rosel dirigirà i presentarà El Matí de Catalunya Ràdio a partir del 31 d'agost, segons va anunciar ahir a Twitter Saül Gordillo, director de l'emissora. El subdirector de l'ACN i responsable del programa els dos últims estius, Albert Segura, serà el subdirector de l'espai.

Aquesta és l'aposta de Saül Gordillo per a la nova etapa del programa després de la sortida de Mònica Terribas que ella mateixa va anunciar el 17 de juliol passat.

El consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) aprovarà avui, dimecres, aquesta aposta. L'emissora situa l'arribada de Laura Rosel al capdavant del programa matinal com la «culminació» del projecte de renovació de la graella de Catalunya Ràdio que es va iniciar el 2016.

Després de set temporades, Mònica Terribas va anunciar per sorpresa la seva sortida del programa, tot i que encara tenia un any més de contracte. L'aposta de la direcció de l'emissora per substituir-la passa per dues veus ja conegudes pels oients de la casa. Rosel copresentava fins ara el Catalunya Nit juntament amb Kilian Sebrià, assumint la segona hora del programa d'actualitat, i Segura és la veu del programa els dies festius, l'ha assumit durant els dos últims estius i des del 2017 ha estat el responsable del programa Solidaris.

A partir del 31 d'agost, tots dos es posaran al capdavant del programa matinal amb un equip «renovat, jove i dinàmic».

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (11:42 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: