Notícies | TV

El «Polònia» no tornarà a TV3 després de gairebé 15 anys en antena

Vicent Sanchis ha assegurat que no sap quan es tornarà a incorporar el format a la graella del canal
01-07-2020 17:34
0 vots
Una escena del «Polònia» que parodia el president de la Generalitat, Quim Torra | Polònia

Una escena del «Polònia» que parodia el president de la Generalitat, Quim Torra | Polònia

Vicent Sanchis ha indicat que en la temporada que ve s'emetrà el programa humorístic "Polònia", que porta gairebé tres lustres en antena, però "ara mateix no podem dir en quin mes", igual com passa amb la telenovel·la del migdia: "Com si fos ahir"

En aquest punt, ha argumentat que la televisió catalana es nodreix dels fons aportats pel govern de la Generalitat i per la publicitat, que només en el mes de març i, a causa de la crisi pel coronavirus, ha disminuït entre un 70 i un 80 per cent. Sense aquestes aportacions, ha precisat, la corporació comptarà "amb quinze milions menys d'euros i com és una empresa pública no pot endeutar-se i, per tant, haurem de retallar".

D'aquests quinze milions menys, uns cinc afectaran continguts, el que significa que "s'han hagut d'agafar els programes que s'havien de tornar a contractar en el mes de setembre i s'han hagut de reduir o ajornar fins no sabem quan o prescindir d'ells ". Ara cal veure com es tanca el mes de juny a nivell publicitari i tampoc descarta demanar una nova aportació a la Generalitat, encara que els gestors de la televisió són conscients que "vivim el moment que estem vivint".

No obstant això, volen "sotmetre a consideració de Govern si entre tots les despeses que ara té, que són milers de milions d'euros, poden agafar 3, 4 o 5 i salvar part de la programació que ara perilla".

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (11:56 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: