Operación Triunfo 2020 arriba a la seva recta final. Ahir nit es va viure la semifinal més igualada de tota la història del concurs, segons va dictaminar el membre del jurat i director de Cadena 100, Javier Llano.

Els espectadors i el jurat ho van tenir molt difícil per escollir els dos concursants que competiran, junt amb els tres escollits en la gala anterior, per guanyar el xou musical del moment. Finalment van ser Anaju i Flavio els dos seleccionats, deixant a les portes de la gran final a Samantha i Maialen.

Les actuacions de les dues finalistes

Anaju - La nana del mediterráneo

L'aragonesa va sorprendre tothom ahir nit amb una de les actuacions més vistes de la gala. La cantant va tornar a treure la faceta més personal que ja va mostrar en la seva primera actuació. La tenacitat, el rigor, el risc i la dedicació amb què ha afrontat cada cançó adjudicada han estat els factors principals que han portat el jurat a escollir-la com la quarta finalista d'aquesta edició.

Flavio - Ví

La seva veu peculiar combinada amb un rerefons formatiu potent i una personalitat tan misteriosa l'han coronat com l'últim finalista del programa amb un 36% dels vots dels espectadors.

El pròxim dimecres 10 de juny a les 22 h els dos 'triunfitos' disputaran la final del programa juntament amb Nia, Hugo i Eva. El públic serà l'encarregat de decidir el guanyador/a d'aquesta onzena edició del xou musical.