Notícies | TV

Nia, Hugo i Eva es converteixen en els tres primers finalistes d'«OT 2020»

Repassem les actuacions dels tres concursants que han passat a la final per decisió del jurat i el professorat de l'acadèmia musical
28-05-2020 07:09
0 vots
Els tres finalistes | RTVE

Els tres finalistes | RTVE

Nia, Hugo i Eva han estat els tres concursants seleccionats per part del jurat i l'acadèmia per passar directament a la final d'Operación Triunfo 2020. Després de l'expulsió d'ahir nit de Bruno, els quatre concursants restants -Samantha, Flavio, Anaju i Maialen- es disputen la setmana vinent les dues posicions restants per poder disputar, amb els tres finalistes, la final que es celebrarà el pròxim dimecres 11 de juny.

Les actuacions dels finalistes

Nia - Halo
Ha estat una de les preferides pel públic des de l'inici del programa. Amb el pas de les setmanes, la canària ha demostrat una versatilitat i dedicació incansable en una trajectòria que s'ha superat gala rere gala.

Hugo - La leyenda del tiempo
El jove cordovès ha captivat el jurat al llarg del programa gràcies a la seva presencia escènica i l'actitud que l'han portat a ser un gran artista amb moltes probabilitats de triomfar en un futur, tal com han assegurat els membres del jurat després d'haver pres la decisió de portar-lo a la gran final.

Eva - Nothing Else Matter
L'han catalogat com una de les veus amb més personalitat de tot el programa. Després de vàries setmanes intentant trobar el seu estil dins l'acadèmia, la jove ja arribat a un punt de comoditat que li ha permès lluir-se en l'última actuació abans de ser escollida finalista per part del professorat de l'acadèmia.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (22:20 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: