Notícies | TV

OT estrena la «nova normalitat»: així va ser la gala 10

Repassem els quatre millors moments de la nit
22-05-2020 10:03
0 vots
Maialen, durant la gala d'aquest dimecres RTVE

Maialen, durant la gala d'aquest dimecres RTVE

Els nou concursants que van haver d'abandonar l'acadèmia d'Operación Triunfo per la crisi de la Covid-19 han retornat al concurs per acabar l'onzena edició del concurs. L'entrada a la fase 1 del pla de desescalada instaurat pel govern ha permès a OT reobrir les seves portes després de deu setmanes amb unes mesures de seguretat extremes. Així ho van demostrar durant la gala d'ahir a la nit quan Roberto Leal va detallar a l'inici del programa les novetats que el xou aplicaria per garantir la seguretat sanitària de tot l'equip.

Els 'triunfitos' van tornar a actuar sobre l'escenari del plató del xou musical. Aquest cop però, decorat amb plantes i buit d'espectadors. Segons va declarar el presentador, l'organització del programa decorarà l'atrezzo amb una temàtica diferent cada setmana per donar-li un toc distintiu per tal de cobrir l'absència de públic. Els concursants no es van sentir sols, ja que un públic virtual format per 400 persones els va acompanyar a través de pantalles i aplaudiments gravats.

Les mesures de seguretat es van extremar per l'equip de ball i el jurat. Els primers van haver d'actuar amb dues mascaretes i sense poder interactuar físicament amb els concursants durant les coreografies. El jurat també va mantenir la distància de seguretat entre ells, així com ho van fer els tres artistes invitats de la gala.

La nit va concloure amb l'expulsió de Gérard i la nominació de Bruno i Flavio. Aquesta ha estat l'última setmana que el jurat ha nominat l'actuació d'alguns concursants, ja que la setmana vinent ja s'escolliran d'entre tots ells a tres finalistes del programa. Malgrat el moment amarg que va deixar el final del programa, la nit va regalat moments immemorables i una de les gales més especials de tota l'edició.

Els quatre millors moments de la nit

1. Roberto Leal, la nova aposta del cos de ball. El presentador del programa ha aconseguit sorprendre un cop més al públic amb els seus 'cameos' en les actuacions dels concursants. Aquest cop l'escollida ha estat Nia i el seu "Quimbara" amb qui Roberto ha compartit el seus millors pasos de salsa.


2. La declaració d'amor de Jesús Rendón. L'exconcursant va tornar al programa per presentar el seu primer single "Me sabe a sal" i regalar als seus companys un missatge poètic amb el qual va acabar dient "Cuidenla porque tienen en la casa la novena maravilla" referint-se a Nia. Tota una declaració d'amor.

3. El retrobament d'Anne i Gérard. La de pamplona ha tornat al plató per presentar "Salté" juntament amb Gérard, concursant amb qui va començar una relació dins del programa. Els dos joves han regalat un moment molt emotiu i al mateix temps estrany, ja que cap dels dos s'ha pogut tocar en tot moment per prevenció.

4. Una canço contra el coronavirus al ritme d'un cubell de fregar. Per tancar la nit, el programa ha invitat a Stay Homas, un dels grups revel·lació que s'ha viralitzat durant el confinament pel seu primer senzill "Stay Homa". Després de l'actuació els components del grup han assegurat trobar-se en una situació subrealista perquè mai havien pensat que arribarien a actuar en el plató d'Operación Triunfo "amb un cubell de fregar com a bateria".

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (11:52 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: