Notícies | TV

Emma García esclata contra els col·laboradors de 'Viva la vida': «Que us donin a tots»

La presentadora va perdre la paciència amb Alba Carrillo i Diego Arrabal, que van protagonitzar una bronca monumental
11-05-2020 10:20
0 vots
Emma García esclata contra els col·laboradors de 'Viva la vida': «Que us donin a tots»

Emma García esclata contra els col·laboradors de 'Viva la vida': «Que us donin a tots»

Els espectadors de 'Viva la vida' van presenciar aquest diumenge un dels moments més tensos que s'han viscut en els tres anys d'història del programa. Emma García va perdre la paciència i va esclatar en ple directe contra els seus col·laboradors, cosa que va provocar que Diego Arrabal tallés la seva videotrucada i que Alba Carrillo esclafís a plorar.

Tot va passar quan el paparazzi va començar a insinuar que tenia unes imatges de la model en un creuer, i va convidar el programa que les emetés: «Demano a la direcció que tingui valor de posar el vídeo que jo vulgui del creuer d'Alba Carrillo». «Però de què estàs parlant? Si tens res a dir, ves-te'n a un jutjat», va respondre ella.

«No permetré que entri en aquest tema perquè és del meu fill i no em dona la gana», va explicar nerviosa la col·laboradora, visiblement molesta per les paraules del seu company de programa. Els dos tertulians van continuar amb el seu encreuament d'acusacions i Emma García va començar a desesperar-se al no poder controlar l'enfrontament entre tots dos. «¡Que us donin a tots!», va arribar a exclamar.

«¡Que deixi de posar-hi menors! ¡Parla del teu fill que té la mateixa edat que el meu!», va demanar Alba a punt d'un atac de nervis mentre la presentadora intentava tranquil·litzar-la sense èxit. «A la merda, de veritat t'ho dic. ¿Què és això? O em feu cas o començo a enviar a la gent a la seva punyetera casa. ¿Ho fem així?», va deixar anar Emma.

«Jo soc a casa meva i estic escoltant els insults d'Alba cap a la meva persona», es va queixar Arrabal, que immediatament després va tallar la connexió amb el programa. «¿I què vols que faci si mentre jo parlo l'altra està insultant i ell s'enfada? Mira, que som grandets. Si un se'n vol anar que se'n vagi», li va dir la comunicadora a Raúl Prieto, director del programa, mentre la model demanava disculpes entre llàgrimes.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (22:20 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: