Notícies | TV

GALA 4 | OT sorprèn amb la millor gala del programa fins el moment

Una mala postura i la falta de potència vocal han estat els arguments principals del jurat per nominar Javy i Anajú
10-02-2020 10:13
0 vots
GALA 4 | OT sorprèn amb la millor gala del programa fins el moment

GALA 4 | OT sorprèn amb la millor gala del programa fins el moment

El jurat i professorat d'"Operación Triunfo" demanaven evolució per part dels concursants en una edició que no acabava d'arrencar. Aquesta setmana, però els catorze concursants que continuen a l'acadèmia s'han ficat les piles per donar la millor actuació en el que porten del programa. Llevat del cas de Nick, que una mala gestió de les emocions durant l'actuació d'aquest diumenge nit l'ha portat a abandonar l'acadèmia, la resta han dificultat la tasca del jurat  de nominar a quatre perfils. Finalment, per "petits matisos" els proposats per abandonar l'acadèmia la setmana vinent han estat Javy i Anajú.

La gala, actuació per actuació


Cançó grupal: "Díselo a la vida" (Rafa Romera)

Per primer cop en la història del programa, la direcció del xou ha escollit una cançó d'autoria pròpia d'un dels seus concursants per obrir una gala. La setmana passada ja van sorprendre en anunciar que produirien dins de l'acadèmia "Qué sabrá Neruda" de Javy, cançó que sortirà a la llum el proper 14 de febrer. Ell, però no ha estat l'únic privilegiat en aquest aspecte, ja que Rafa va presentar "Díselo a la vida" durant el càsting per entrar al programa i aquesta setmana el seu tema ha estat escollit com a grupal de la Gala 4. 


 

Flavio i Samantha: "Call me maybe" (Carly Rae Jepsen)

El tema preocupava als dos concursants però els "triunfitos" van saber superar les dificultats tècniques de la versió jazz de l'original de Carly Rae Jepsen per complir el pronòstic d'una actuació que apuntava maneres, segons ha determinat Nina, l'exdirectora del xou musical.


 

Nia i Bruno: "Bad girls" (V. Jamiroquai & Anastacia) 

Nia i Bruno van portar la revolució a l'escenari, tal com va decretar el jurat en les valoracions. I es que els dos cantants van protagonitzar una interpretació espectacular que va espantar a més d'un membre del jurat per l'alt nivell.
 

Maialen: "Dinamita" (La Bien Querida) 

Maialen va mostrar la seva versió més personal dalt de l'escenari. Després d'escollir el vestit que porta el seu segell de "chica sobresalto" (amb capa inclosa), la concursant va regalar al jurat una de les seves interpretacions més intimes i això la va salvar d'una nova nominació.


 

Nick: "Thriller" (Michael Jackson)

El concursant ha viscut la seva millor setmana dins l'acadèmia malgrat haver escollit un dels temes més difícils de la història. El jurat ha valorat aquesta elecció i l'esforç que ha suposat pel concursant haver de modular veu i coreografia. Tanmateix, la barreja d'aquests dos elements han jugat una mala passada al català quan durant un moment clau va desafinar i això va provocar la seva expulsió definitiva del programa. 

 

Javy i Anajú: "Amor eterno" (Rocío Dúrcal)

Un error de compostura i la falta de potencial vocal van ficar a la corda fluixa dos dels concursants més estimats pel públic. Javi i Anajú van interpretar el tema de Rocío Dúrcal amb molta emotivitat, però això no va acabar de convèncer el jurat per ser considerat un gran número.  

Gèrard i Anne: "Wicked game" (Chris Isaak)

La relació sentimental que comparteixen els dos concursants va sortir a la llum ahir nit, abans i després de l'emotiva intepretació del tema de Chris Isaak. Malgrat la seva dedicació, Anne va ser nominada per part del jurat per falta de compromís vocal, tot i que més tard el professorat va decidir salvar la concursant després d'haver patit el que consideraven una de les nominacions més injustes de la nit.

Hugo i Eva: "Esperando" (Nil Moliner & Beli Basarte)

Malgrat la bona relació que mantenen els dos concursants dins l'acadèmia, el jurat va considerar que l'actuació no havia aconseguit el grau de compenetració que es demanava, sobretot en el cas d'Eva. Això va causar la seva posterior nominació que ben aviat va ser salvada gràcies a les votacions dels seus companys.

 

Jesús i Rafa: "Princesas" (Pereza)

Els dos artistes van ser els encarregats de tancar una gala amb una actuació amb què van aconseguir, segons va determinar el jurat, connectar amb el públic, amb ells mateixos i amb l'estil rocker de la popular cançó. 

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (21:27 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: