Notícies | TV

Una falsa parella de solters viatja gratis amb «First Dates»

Jero i Adriana, que naveguen a bord del creuer del programa de Cuatro, fa anys que estan casats
24-01-2020 13:45
0 vots
Jero i Adriana.

Jero i Adriana.

El creuer del programa First Dates va salpar dilluns passat a Cuatro carregat de solters i solteres disposats a trobar l'amor enmig del mar. No obstant això, ben aviat s'ha descobert que dos dels seus participants no eren exactament solters. Jero i Adriana, una parella de jubilats de 67 anys, es van presentar al càsting per separat. Ell va demanar als responsables que seleccionessin l'Adriana, a qui presumptament havia conegut quatre anys enrere en una platja nudista a les illes Canàries. Davant les càmeres tot semblava ideal. Un home i una dona, enmig del mar, que es van enamorar bojament.

No obstant això, res és el que sembla i la farsa s'ha descobert ben aviat. Segons informa el diari La Vanguardia, diversos veïns del municipi de Tazacorte, a l'illa de La Palma, han confirmat que Jero i Adriana fa anys que estan casats i que, segons sembla, amb la seva participació al date show buscaven fer un creuer gratuïtament.

«Aquí tothom estava flipant, els grups de WhatsApp treien fum quan els vam veure aparèixer a la televisió», ha explicat una veïna, que fins i tot afirma haver anat al seu casament, en declaracions recollides per La Vanguardia.

Ha estat tan gran la polèmica que s'ha generat que fins i tot Warner Bros España ha acabat admetent, mitjançant la xarxa social Twitter, que «després de més de 5.200 cites... una parella ens l'ha colat!».

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (00:52 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: