Notícies | TV

Aquest és el nou projecte televisiu d'Elisabet Casanovas

La jove actriu protagonitza «Drama», la primer sèrie del canal Playz de RTVE que es roda en català i castellà
08-01-2020 18:46
0 vots
L'actriu Elisabet Casanovas | ACN

L'actriu Elisabet Casanovas | ACN

Playz, el canal digital jove de Ràdio Televisió Espanyola (RTVE), estrena el 4 de febrer la sèrie 'Drama', coproduïda amb El Terrat i protagonitzada per Elisabet Casanovas, Artur Busquets i Júlia Bonjoch. És la primera ficció de Playz bilingüe, en català i castellà, ambientada a Barcelona i amb una mirada femenina que fuig d'estereotips i busca mostrar la realitat d'avui dia entre la comèdia i el drama, ha dit RTVE aquest dimecres en un comunicat. Ginesta Guindal dirigeix una sèrie creada per Dani Amor, acompanyat en el guió per Oriol Pérez i Charlie Pee. Paula Jornet (Pavvla), David Solans i Pau Calero han compost la música original de la producció. 'Drama' explica la història de l'Àfrica (Elisabet Casanovas), una jove amb feina precària que viu en un pis compartit i veu com la seva vida canvia radicalment quan descobreix que s'ha quedat embarassada i no sap de qui.

Elisabet Casanovas ('Merlí', 'Benvinguts a la família'), Artur Busquets ('La Tribu', 'Barcelona nit d'hivern') i Júlia Bonjoch ('El día de mañana', 'Cervantes contra Lope') són els tres personatges principals. A més del trio protagonista, hi apareixen els actors Ignatius Farray, Álex Maruny, Carla Linares, Iñaki Mur, Paula Jornet, Aimar Vega, Eduard Buch o Laura Weissmahr.

La temporada inclou sis capítols de 25 minuts aproximadament, i amb un humor "irreverent", es descobrirà què passa realment quan la protagonista es queda embarassada i com en el present intenta solucionar el drama que té a sobre.

"Vull fer menció especial al treball dels actors, especialment d'Elisabet Casanovas, que va dotar de veritat a l'Àfrica, i va fer créixer el seu personatge amb preguntes clau i entrega emocional", ha dit el director, Ginesta Guindal, a través del comunicat.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (13:07 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: