Notícies | TV

La segona temporada de «Sex Education» ja té data d'estrena a Netflix

Els nous episodis de la sèrie exploraran més a fons qüestions sobre les relacions
26-11-2019 08:56
0 vots
Una imatge de la primera temporada. NETFLIX

Una imatge de la primera temporada. NETFLIX

La segona temporada de 'Sex Education' ja té data d'estrena. Els nous episodis de la sèrie protagonitzada per Asa Butterfield arribaran el 17 de gener al servei de streaming i exploraran més a fons noves qüestions sobre les relacions, com també sobre la necessitat d'una major educació sexual.

En la primera temporada es va poder veure a Otis Milburn (Butterfield) com un adolescent una mica maldestre en l'amor que, inspirant-se en la professió de la seva mare (Gillian Anderson), sexòloga, munta un consultori sobre educació sexual a l'institut. Perquè malgrat que el jove no és bo relacionant-se sentimentalment, sí que ho és donant consells sobre sexe.

En aquesta segona tanda de capítols, Otis ja ha descobert el seu desig sexual, ara tindrà el repte de domar els seus impulsos si vols avançar en la relació amb la seva nòvia Ona (Patricia Allison). El xaval tindrà diversos fronts oberts, al tenir un conflicte amb la seva sòcia i amiga Maeve (Emma Mackey), i al enfrontar-se a l'institut a un brot de clamídia, el que deixa en evidència la necessitat de major educació sexual a les aules.

A més, hi haurà nous alumnes, el que provocarà que l'equilibri de grups entre en risc. Juntament amb Asa Butterfield i Emma Mackey, completen el repartiment Ncuti Gatwa, Aimee-Lou Wood, Kedar Williams-Stirling, Chaneil Kular, Simone Ashley, Mimi Keene, Tanya Reynolds, Mikael Persbrandt, Jim Howick, Rakhee Thakrar, Samantha Spiro i Alistair Petrie .

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (21:20 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: