Notícies | TV

Els pares de Jorge Javier Vázquez, a «Els meus pares» de TV3

El programa de TV3 descobrirà aquest dijous records i anècdotes familiars del presentador
06-11-2019 16:41
2 vots
Jorge Javier Vázquez amb la seva mare i Gemma Nierga | CCMA

Jorge Javier Vázquez amb la seva mare i Gemma Nierga | CCMA

En el capítol d’“Els meus pares” d'aquest dijous (TV3, 22.35 h), Gemma Nierga entrevistarà la mare de Jorge Javier Vázquez. El presentador català que viu i treballa a Madrid es mostrarà en un entorn familiar, molt sincer, planer i allunyat de la fama. Jorge Javier Vázquez va néixer i créixer a Badalona, però fa molts anys que, per qüestions de feina, no pot veure la família tant com li agradaria. És per això que quan torna a Badalona li agrada instal·lar-se a casa de la seva mare, la Mari, i pràcticament no moure-se’n.

Gemma Nierga recorrerà, amb la Mari, la mare del Jorge Javier, el barri del Progrés de Badalona, on viu des de fa anys, però la infància d’aquest presentador està més lligada a un altre barri de la mateixa ciutat, el de Sant Roc. Amb el famós presentador de televisió el programa descobrirà records i anècdotes vinculades a aquest barri, que emocionaran l’espectador.

Al final del dinar familiar, que clou cada capítol, hi haurà una sorpresa que evocarà Jorge Javier als seus orígens davant dels micròfons radiofònics a Ràdio Ciutat de Barcelona.

El programa

Amb el mateix format que la temporada anterior, Gemma Nierga visita el fill i els pares per separat, amb els quals comença un viatge a la infància que s’acompanya de fotografies, històries i records familiars. Cada capítol es tanca amb un àpat en què pares i fills riuen plegats de les anècdotes familiars que s’han descobert en cada episodi.

Amb "El meus pares", l’aposta dels dijous després del “Polònia”, la periodista Gemma Nierga es proposa, de nou, conèixer els progenitors, molt sovint anònims, de persones molt populars i reconegudes en diferents àmbits. Músics, esportistes, comunicadors, actors... presentaran els seus pares per descobrir la influència que han tingut en la seva vida personal i professional.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (19:58 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: