Notícies | TV

L'escriptor Rafel Nadal és entrevistat a l'espai «Al cotxe» de TV3

Josep M. Mainat i Mar Ulldemolins també compartiran trajecte avui amb Eloi Vila
20-10-2019 22:18
0 vots
Una imatge del programa. CCMA

Una imatge del programa. CCMA

Aquesta nit, a partir de les 22.50 h, es podrà veure a TV3 un dels especials de tardor del programa Al cotxe, en què es recorren els paisatges que han marcat la vida dels protagonistes. Aquesta vegada compartiran cotxe amb Eloi Vila l'escriptor i periodista gironí Rafel Nadal, el músic i empresari Josep M. Mainat i l'actriu Mar Ulldemolins.

Rafel Nadal és l'autor més venut de l'últim Sant Jordi. Aquesta nit pujarà al cotxe d'Eloi Vila al Collell per anar fins a Palamós. El periodista i escriptor parla dels anys que va viure al Collell: de la foscor, la disciplina i l'enyorament que comportava ser alumne d'un internat religiós durant la dictadura, al contrast amb les vacances d'estiu a Palamós: amb la llum, la platja i la sensació de ser lliure. Explica com era ser el sisè de 12 germans, la relacions familiars, les discrepàncies ideològiques i els lligams fraternals. També repassa la seva carrera periodística i el salt d'èxit al món de la literatura. Durant el trajecte fins al mar, parla dels grans temes, literaris i vitals, que li han marcat la vida.

D'altra banda, Josep M. Mainat celebra els 50 anys d'èxits amb La Trinca. Pujarà al cotxe a Canet de Mar i amb Eloi Vila repassarà els escenaris de la seva vida. El músic i empresari recorda la seva infantesa humil a Canet de Mar, en una família que vivia de la pagesia. Explica que ben aviat es va haver d'espavilar i començar a treballar per pagar-se els estudis. Les primeres pessetes les va guanyar fent d'escolà. Sabia cantar i va formar part de diferents grups musicals fins que, fa 50 anys, va aparèixer La Trinca. Repassa els seus èxits, explica que encara li agrada pujar a l'escenari i fa balanç de la seva vida professional i personal fins ara. Diu que vol viure molts anys més, però en plenitud de facultats.

Finalment, compartirà cotxe amb el presentador l'actriu Mar Ulldemolins. L'actriu, molt popular pels seus papers en grans muntatges teatrals i diverses sèries de TV3, explica que va viure a Valls fins als 18 anys i que encara hi té la família i molts amics. Aquí va anar a l'escola, hi va començar a estudiar la carrera de música, que va acabar a Barcelona, i hi va descobrir el teatre quan ja era una adolescent. Això li va canviar la vida, perquè llavors va saber que s'hi voldria dedicar i, malgrat la negativa inicial dels pares, al final va aconseguir entrar a l'Institut del Teatre. Mar Ulldemolins també parlarà sobre la seva recent maternitat.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (07:06 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: