Notícies | TV

La justícia ordena a Telecinco no emetre més «Pasapalabra»

El Suprem dona la raó a la productora britànica ITV i desestima el recurs presentat per Mediaset
01-10-2019 21:30
0 vots
Una imatge del programa. L.T.

Una imatge del programa. L.T.

El Tribunal Suprem ha desestimat el recurs de cassació interposat per Mediaset España contra la sentència de l'Audiència Provincial de Madrid sobre el contracte subscrit amb la productora ITV, en relació amb els drets d'emissió del concurs Pasapalabra. D'aquesta manera, Telecinco està obligada a a cessar «immediatament» l'emissió del concurs diari que presenta Christian Gálvez.

El 2016, l'Audiència Provincial va acordar ordenar a Telecinco el cessament «immediat» de l'emissió del format, i quedava a més prohibit «reprendre en el futur l'emissió, edició, producció, reproducció, comunicació pública, distribució, transformació i qualsevol altra forma d'explotació del concurs, així com de qualsevol altre programa de televisió que tingui un format idèntic o similar al del programa o que tingui la denominació Pasapalabra».

El recurs de cassació de Mediaset va ser admès exclusivament en relació amb una de les qüestions plantejades pel grup, que qüestionava la possibilitat que ITV pogués reclamar a Telecinco una indemnització sobre l'import dels guanys obtinguts com a conseqüència de l'ús del format i la denominació Pasapalabra des l'1 d'agost del 2012, ja que ITV només explota el seu format amb llicència. Amb la decisió del Suprem, Mediaset també haurà d'indemnitzar la productora britànica amb 1,5 milions d'euros. Pasapalabra s'emetia a Telecinco des del 2007.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (02:46 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: